Jornada

BOCADOS DE CINE: CHOCOLAT

  • Des de: 22/11/19
  • Fins a: 22/11/19
  • Campus de Gandia
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Promogut per:
Escuela Politécnica Superior de Gandia

Responsable de l'activitat:
María Dolores Teruel Serrano



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

5 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
Viernes 22 de noviembre de 19 a 24 horas.

Lloc d'impartició
Teatro Serrano - Gandia y Restaurante Fusta
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2019-2020

ECTS

0

Campus

Gandia

5 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
40 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV 
40 € Alumne UPV 
40 € Personal UPV 
45 € Públic en general 
40 €  jubilados y desempleados
40,00 € - Alumni UPV PLUS o AAA UPV
40,00 € - Alumno UPV
40,00 € - Personal UPV
45,00 € - Público en general
40,00 € - jubilados y desempleados

Objectius

conéixer la gastronomia a través de la identificació i selecció de plats de les pel·lícules seleccionades.
introducció al llenguatge audiovisual i coneixement de la pel·lícula a través de la presentació i debat per part dels professors i alumnes.
conéixer en profunditat els plats a degustar segons les explicacions del mestre cuiner invitat.

Acció formativa dirigida a

estudiants, personal docent i administració i qualsevol persona interessada en el cine i la gastronomía


Professors

  • Luis V. Tormo Perez Professional del sector

Metodologia didàctica i sistemes d'evaluació

L'exclusiu grup de 25 inscrits podran visualitzar pel·lícules en què el menjar i la gastronomia en general tenen un paper protagonista. Cada pel·lícula, cuidadosament triada per professors i investigadors universitaris, s'emmarca en un tipus de cuina i descriu i aprofundix un o més aspectes de la cultura gastronòmica i la cuina.

Temes que s'hi desenvolupen

Cada sessió està dividida en dos parts:
PRIMERA PART DE 19 a 21 hrs.
Recepció en el Teatre Serrano de Gandia i entrega del menú del dia: fitxa tècnica del film i enumeració dels plats que se serviran a posteriori i que apareixen en la pel·lícula, indicant el nom del plat, escena i minut en què apareixen en l'obra.
Presentació per part de l'especialista en cine de la pel·lícula indicant quins punts són els que fan interessant l'obra: personatges, punts de gir, fotografia, diàlegs, disseny de producció, etc.
Presentació del cuiner indicant quins moments han de ser tinguts en compte per part de l'espectador per a aconseguir una relació més forta i còmplice amb el menjar i plats que apareixen en la pantalla, sense revelar res de la història però advertint sobre ells.
Diàleg professor i cuiner. Posteriorment, debat obert amb els assistents.
SEGONA PART DE LA SESSIÓ (DE 21 A 23 HRS APROX.)
Degustació de la selecció de plats que apareixen en la pel·lícula a càrrec del restaurant "FUSTA"
de Gandia. El cuiner anirà presentant els plats i comentant el procés de translació de la pantalla a la taula comentant les peculiaritats dels ingredients i característiques gastronòmiques.


Visita altres cursos relacionats amb...

turisme gastronomia comunicació audiovisual cine