Jornada

EL GUST EN EL MUSEU. JORNADES INTERNACIONALS SOBRE PATRIMONI ALIMENTARI, MUSEUS I INDÚSTRIES CULTURALS

  • Des de: 10/5/19
  • Fins a: 11/5/19
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 23/4/19

Promogut per:
Dpto. de Comunicación Audiovisual, Documentación e Historia del Arte

Responsable de l'activitat:
Joan Ignasi Aliaga Morell



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

16 hores


0 hores


0 hores

Horari

Matí i vesprada
Dia 10 Mayo: de 10:00 a 14:00 h y de 16:00 a 20:30 h
Dia 11 Mayo De 10:00 a 16:00 h

Lloc d'impartició
Salón de Actos Edificio 1 E. Facultad de informática
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2018-2019

ECTS

0

Campus

València

16 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
15 € Alumne UPV 
20 € Personal UPV 
25 € Públic en general 
15,00 € - Alumno UPV
20,00 € - Personal UPV
25,00 € - Público en general

Objectius

En acabar les jornades, l'alumne serà capaç de:
- Contribuir a la promoció d'aquests objectius des de la mirada de les indústries culturals
- Generar un espai de diàleg entre gestors culturals, productors, especialistes, usuaris i estudiant
- Reflexionar i debatre temes com la importància de la dieta mediterrània des del punt de vista cultural, social i mediambiental i el valor
- Reconèixer els museus com a espais de diàleg, educació i reflexió entre la societat i el patrimoni alimentari

Acció formativa dirigida a

Gestor cultural, gestor del Patrimoni, Conservadors de museus, Professionals del sector alimentari, Professionals del sector turístic.


Professors


Metodologia didàctica i sistemes d'evaluació

Jornades
Taula redona

Temes que s'hi desenvolupen

Divendres 10 de maig de 2019
09.00 Obertura
09.30 La dieta Mediterrània Patrimoni Immaterial de la Humanitat a càrrec d'Isabel Gonzalez Turmo Universitat de Sevilla.
10.30 Descans
11.00 Patrimoni Alimentari i indústries Culturals a càrrec de Gerardo García Olivares DCADHA – UPV
12.00 Taula redonda amb museus

16.00 Taula redonda amb museus

17.00 El Alimentarium de Vebey Suïssa: la responsabilitat social i museus: Úrsula Zeller
18.00 Descans
18.30 El territori museu a càrrec de Mario Marini president del Museu del Cibo Parma Itàlia
19.30 Tancament
Dissabte 11 de maig de 2019
Visita al Museu de l'Arròs de Cullera i a la Cerveseria d'Arròs Genesis i degustació de paella.


Contacte