Títol propi

MÁSTER EN CREATIVIDAD, DISEÑO E INNOVACIÓN GASTROALIMENTARIA

  • Des de: 1/2/22
  • Fins a: 15/12/22*
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Semipresencial

Preinscripció des del 25/6/21

(*) Fins al 31/3/23 per a la finalització de treballs.

Responsable de l'activitat:
Javier Martínez Monzó



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

480 hores


120 hores


0 hores

Horari

Matí i vesprada
Lunes mañana y tarde, martes mañana y tarde, miércoles mañana y tarde, jueves mañana y tarde, viernes mañana y tarde, sábado mañana y tarde

Lloc d'impartició
UPV, Campus de Vera.
Titulació

Màster

Modalitat

SEMIPRESENCIAL

Curs

2021-2022

ECTS

60

Campus

València

480 h

Presencials

120 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
4.000 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV 2 Terminis
4.000 € Alumne UPV 2 Terminis
4.000 € Personal UPV 2 Terminis
4.995 € Públic en general 2 Terminis
4.500 € Socios de la Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana; Socios de FEDACOVA; Socios FIAB 2 Terminis
4.000€ (en 2 plazos) Alumni UPV PLUS o AAA UPV
4.000€ (en 2 plazos) Alumno UPV
4.000€ (en 2 plazos) Personal UPV
4.995€ (en 2 plazos) Público en general
4.500€ (en 2 plazos) Socios de la Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana; Socios de FEDACOVA; Socios FIAB

Pràctiques

El títol permet realitzar pràctiques externes extracurriculars durant el període lectiu. Les pràctiques externes extracurriculars tindran amb caràcter general una duració màxima de fins al 30% dels crèdits necessaris per a superar la titulació en estudis de grau i de fins al 40% en els títols propis de postgrau.


Assignatures

01

DESIGN THINKING

3 ECTS

Manuel Martínez Torán: Profesor/a Titular de Universidad

02

DISEÑO DE COMUNICACIÓN

2,5 ECTS

Francisco Berenguer Francés: Profesor/a Titular de Universidad

Angel Ramirez Carot: Professional del sector

03

TENDENCIAS

2,5 ECTS

María Consuelo Esteve Sendra: Profesor/a Ayudante Doctor

04

GASTRONOMÍA CIENTÍFICA

4 ECTS

Purificacion Garcia Segovia: Catedrático/a de Universidad

Javier Martínez Monzó: Catedrático/a de Universidad

05

DISTRIBUCIÓN

2 ECTS

Ana Milena Hernández Palacios: Professional del sector

06

PACKAGING

2,5 ECTS

Rafael Gavara Clemente: Profesor/a Asociado/a

Jordi Olucha Soler: Professional del sector

Rosa Reig Gonzalez: Professional del sector

07

DISEÑO DE EXPERIENCIAS

3 ECTS

Rafael Armero Torres: Professional del sector

08

DISEÑO DE NEGOCIOS

2 ECTS

Gabriel García Martínez: Profesor/a Contratado/a Doctor

Ignacio Gil Pechuán: Catedrático/a de Universidad

09

DISEÑO DE SERVICIOS

2 ECTS

Raul Romeu Mari: Profesor/a Asociado/a

10

DISEÑO DE ALIMENTOS

4 ECTS

Purificacion Garcia Segovia: Catedrático/a de Universidad

Javier Martínez Monzó: Catedrático/a de Universidad

Mª Jesús Pagán Moreno: Profesor/a Titular de Universidad

11

NUEVAS TECNOLOGÍA PROCESADO DE ALIMENTOS

0,5 ECTS

Javier Martínez Monzó: Catedrático/a de Universidad

12

MÁSTER CLASS TENDENCIAS ENVASES ALIMENTARIOS

0,5 ECTS

Eva Guadalupe: Professional del sector

13

MÁSTER CLASS NEUROCIENCIA ALIMENTARIA

1,5 ECTS

Mariano Alcañiz Raya: Catedrático/a de Universidad

14

LABORATORIO DE PROTOTIPADO DE ALIMENTOS

2 ECTS

Purificacion Garcia Segovia: Catedrático/a de Universidad

Mª Jesús Pagán Moreno: Profesor/a Titular de Universidad

15

INNOVACIÓN ABIERTA

2,5 ECTS

Patricio Montesinos Sanchís: Técnico/a Superior

16

VIGILANCIA TECNOLÓGICA

2 ECTS

Amparo Mateu Arce: Técnico/a Superior

Natalia Pons Sancho: Professional del sector

17

DISEÑO DE OBJETOS PARA ALIMENTOS

2,5 ECTS

Raul Dura Alcazar: Profesor/a Asociado/a

18

COMPORTAMIENTO DEL CONSUMIDOR

2,5 ECTS

Amparo Tarrega Guillem: Professional del sector

19

DISEÑO CULINARIO

3,5 ECTS

Purificacion Garcia Segovia: Catedrático/a de Universidad

Javier Martínez Monzó: Catedrático/a de Universidad

20

NUEVOS ESPACIOS DE CONSUMO

0,5 ECTS

Manuel Martínez Torán: Profesor/a Titular de Universidad

21

MÁSTER CLASS NUEVOS MODELOS DE NEGOCIO

0,5 ECTS

Gabriel García Martínez: Profesor/a Contratado/a Doctor

22

LABORATORIO DE CREATIVIDAD CULINARIA

2 ECTS

Purificacion Garcia Segovia: Catedrático/a de Universidad

Javier Martínez Monzó: Catedrático/a de Universidad

23

TESINA

12 ECTS

Purificacion Garcia Segovia: Catedrático/a de Universidad

Javier Martínez Monzó: Catedrático/a de Universidad

Manuel Martínez Torán: Profesor/a Titular de Universidad

Mª Jesús Pagán Moreno: Profesor/a Titular de Universidad

Inscriu-te sense compromís ara


Inscripció online tancada