Curs

PROVA FINAL E.U. COMPETÈNCIA PROFESSIONAL PER A l'ENSENYAMENT EN ANGLÉS

  • Des de: 15/10/20
  • Fins a: 15/12/20
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • En línia

Preinscripció des del 4/5/20

Matrícula disponible fins al 13/9/20

Promogut per:
Vicerrectorado de Recursos Digitales y Documentación

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


10 hores


0 hores

Lloc d'impartició
Condicions específiques 1. PREINSCRIPCIÓ EN ASSIGNATURES: Hi ha un període de preinscripció: Del 04-05-2020 al 01-07-2020: per a membres de la UPV (alumnes, Alumni PLUS, PAS i PDI) i per a no membres de la UPV. 2. PREINSCRIPCIÓ EN LA PROVA FINAL: A) PER A L’ALUMNAT QUE HA SUPERAT ALGUNA ASSIGNATURA EN EDICIONS ANTERIORS DEL TÍTOL PROPI: Hi ha un període de preinscripció: Del 04-05-2020 al 01-07-2020: per a membres de la UPV (alumnes, Alumni PLUS, PAS i PDI) i per a no membres de la UPV. B) PER A L’ALUMNAT QUE NO HA SUPERAT LA PROVA FINAL DE MAIG DE 2020, CORRESPONENT A L’EDICIÓ 2019-2020 DEL TÍTOL PROPI: Hi ha un únic període de preinscripció: 1) Del 07-09-2020 al 13-09-2020: per a membres de la UPV (alumnes, Alumni PLUS, PAS i PDI) i per a no membres de la UPV. Des del 6 de maig fins al 10 de juliol de 2020 hi haurà atenció telefònica als usuaris els dilluns, dimecres i dijous, de 16 h a 19 h, en el telèfon 673931561, i en l’extensió 12347 per a la comunitat universitària de la UPV. 1. PREINSCRIPCIÓN EN ASIGNATURAS: Hay un periodo de preinscripción: Del 04-05-2020 al 01-07-2020: para miembros de la UPV (alumnos, Alumni PLUS, PAS y PDI) y para no miembros de la UPV. 2. PREINSCRIPCIÓN EN LA PRUEBA FINAL: A) PARA EL ALUMNADO QUE HA SUPERADO ALGUNA ASIGNATURA EN EDICIONES ANTERIORES DEL TÍTULO PROPIO: Hay un periodo de preinscripción: Del 04-05-2020 al 01-07-2020: para miembros de la UPV (alumnos, Alumni PLUS, PAS y PDI) y para no miembros de la UPV. B) PARA EL ALUMNADO QUE NO HA SUPERADO LA PRUEBA FINAL DE MAYO DE 2020, CORRESPONDIENTE A LA EDICIÓN 2019-2020 DEL TÍTULO PROPIO: Hay un único periodo de preinscripción: 1) Del 07-09-2020 al 13-09-2020: para miembros de la UPV (alumnos, Alumni PLUS, PAS y PDI) y para no miembros de la UPV. Desde el 6 de mayo hasta el 10 de julio de 2020 habrá atención telefónica a los usuarios los lunes, miércoles y jueves, de 16 a 19 h., en el teléfono 673931561, y en la extensión 12347 para la comunidad universitaria de la UPV. Docencia On-line
Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2020-2021

ECTS

1

Campus

València

0 h

Presencials

10 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis Des de Fins a
37 €  Antiguos alumnos con asignaturas pendientes 1 termini 4/5/20 13/9/20
37€ Antiguos alumnos con asignaturas pendientes

Professors

  • Eva María Mestre Mestre Profesor/a Contratado/a Doctor

Metodologia didàctica i sistemes d'evaluació

La formació és en línia, a través d’internet, a excepció de la prova final, que consisteix en l’exposició oral d’una unitat didàctica. Tanmateix, en cas que es produïsquen circumstàncies socialment excepcionals, com ara la declaració d’estat d’alarma, una crisi o una emergència sanitària, o d’altres circumstàncies que afecten de manera col·lectiva la societat, l’entitat responsable del títol (ERT) podrà determinar que la prova final es faça per videoconferència o a través d’altres mitjans no presencials. La prova final pot ser gravada en àudio i/o en vídeo amb la finalitat de conservar evidència davant de possibles procediments de revisió de la qualificació. Les gravacions, en el cas de produir-se, estan sotmeses al que estableix Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.

ESTRUCTURA DE LA PROVA I AVALUACIÓ
Cada alumne/a haurà de preparar una unitat didàctica relacionada amb el seu camp d'especialitat, tal com es fa en l'assignatura 12, però tenint en compte també els continguts de tot el curs.

L'alumne/a pujarà dos documents a l'apartat TASQUES de CAPACITACIÓ en PoliformaT:
1. La unitat didàctica.
2. La presentació que serveix de suport a l'exposició oral de la unitat didàctica


Els alumnes han de dur a terme una exposició oral de la unitat didàctica davant d'un tribunal compost de dos membres. L'exposició no ha d'excedir els 10 minuts. A continuació s'establirà un temps de preguntes del tribunal de 10 minuts. Els alumnes no podran llegir la presentació.


La unitat didàctica i l'exposició d'aquesta s'avaluaran d'acord amb els criteris següents:

- Unitat didàctica: Ha d'incloure els apartats següents: objectius i justificació, metodologia, continguts, planificació temporal de posada en pràctica, avaluació (segons la metodologia proposada en l'assignatura 12). El text dels documents presentats (unitat didàctica i presentació) haurà d'estar redactat correctament. HAN DE SER TREBALLS ORIGINALS.

- En l'exposició se n'avaluaran el desenvolupament i el contingut. També s'avaluarà el desenvolupament del debat i la interacció amb els membres del tribunal. En la interacció es valorarà la qualitat de les respostes a les preguntes dels membres del tribunal. També s'avaluarà la qualitat de la presentació de suport a l'exposició, com a reflex dels continguts del curs. Quant a la competència lingüística, s'avaluarà el domini de la gramàtica i el vocabulari, la fluïdesa i la pronunciació. Les persones que s'examinen han de demostrar una competència lingüística en anglès de nivell B2 (segons el MECR). A més, han de demostrar que dominen els recursos propis de la interacció oral formal i han de defensar les seues propostes, raonadament, davant dels membres del tribunal.

Encara que hi ha el requisit de tenir acreditat el nivell B2 d'anglès per a accedir al títol propi, es verificarà que els estudiants tenen activa la competència lingüística en anglès que demostraren en el moment que obtingueren la certificació de B2.

La qualificació de la prova final és la mitjana de la unitat didàctica i de l'exposició. No obstant això, hi ha el requisit previ d'aprovar cadascuna de les dues parts. Només es farà mitjana si la unitat didàctica i l'exposició estan aprovades per separat. En cas de suspendre una de les dues parts (la unitat didàctica o l'exposició) el resultat de la prova final serà suspès i la qualificació obtinguda serà la qualificació de la part suspesa.


Visita altres cursos relacionats amb...

prova final anglés