Jornada

TALLER D'ELABORACIÓ DE MASSA DE PA

  • Des de: 23/3/23
  • Fins a: 23/3/23
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 1/3/23

Promogut per:
Vicerrectorado de Arte, Ciencia, Tecnología y Sociedad

Responsable de l'activitat:
Manuel Martínez Torán



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

5 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
De 15:00 a 20:00

Lloc d'impartició
Planta baja del Edificio 3B de la Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural ETSIAMN
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2022-2023

ECTS

0

Campus

València

5 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
0 € Alumne UPV  -
0 € Personal UPV  -
0 € Alumni UPV PLUS  -
0,00 € - Alumno UPV
0,00 € - Personal UPV
0,00 € - Alumni UPV Plus
No permitido - Público en general

Objectius

Reconéixer les possibilitats que l'artesania pot oferir al treball acadèmic i de projectes, al voltant de la docència i la investigació en la nostra universitat

Acció formativa dirigida a

Estudiants, tècnics, professors i investigadors de la UPV


Professors


Metodologia didàctica i sistemes d'evaluació

Es realitzarà l'activitat presencial, es tindrà un contacte bàsic amb la realització del pa i al final el públic assistent podrà interactuar amb el ponent

Temes que s'hi desenvolupen

- Exposició de l'abast de l'ofici (artesà acreditat)
- Pràctica proposada per l'artesà
- Exposició sobre les experiències desenvolupades amb l'artesania en la UPV (Tecnologia d'Aliments)
- Conversa amb l'artesà per a valorar possibles propostes de futur en la UPV amb els assistents


Contacte

Visita altres cursos relacionats amb...

massa panaria artesania aliments forner artesania ciència