Curs

ADITIVOS EN LA INDUSTRIA ALIMENTARIA

  • Des de: 25/6/21
  • Fins a: 2/7/21*
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • En línia

Preinscripció des del 25/4/21

(*) Fins al 31/12/22 per a la finalització de treballs.

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:
Ana María Andrés Grau



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


1,2 hores


10 hores*

Horari

De vesprada
Viernes por la tarde de 15h30 a 20h30.

(*) En aquesta activitat, es realitzaran classes a distància amb emissió en directe

Lloc d'impartició
Herramienta Teams de Microsoft o Aula Virtual del CFP
Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2020-2021

ECTS

1,12

Campus

València

0 h

Presencials

11,2 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
110 € Públic en general  1 termini
110€ Público en general

Professors

  • María Helena Damásio Mariussi Professional del sector
  • Emilio Peña Ivars Professional del sector
  • Ana Belen Heredia Gutierrez Profesor/a Titular de Universidad
  • María Del Mar Sánchez Vallenquino Professional del sector

Projecte formatiu