Curs

CÀLCUL I GESTIÓ DE LA PETJADA DE CARBONI EN ORGANITZACIONS. FORMACIÓ PRÀCTICA. EDICIÓ 20

  • Des de: 31/10/22
  • Fins a: 11/12/22
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • En línia

Preinscripció des del 13/9/22

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:
Daniel José Vidal Brotons



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


30 hores


0 hores

Lloc d'impartició
On-line asíncrono
Certificació

Aprofitament

Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2022-2023

ECTS

3

Campus

València

0 h

Presencials

30 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
125 € Alumni UPV PLUS  1 termini
125 € Alumne UPV  1 termini
125 € Personal UPV  1 termini
175 € Públic en general  1 termini
125 €  Personas desempleadas 1 termini
125,00 € - Alumni UPV PLUS
125,00 € - Alumno UPV
125,00 € - Personal UPV
175,00 € - Público en general
125,00 € - Personas desempleadas

Professors

  • Laura Baleriola Muñoz Professional del sector
  • Daniel José Vidal Brotons Catedrático/a de Universidad
  • Ivan Lozano Marco Professional del sector