Curs

CURSO PRÁCTICO DE CÁLCULO Y GESTIÓN DE LA HUELLA DE CARBONO EN ORGANIZACIONES

  • Des de: 4/11/19
  • Fins a: 15/12/19
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • En línia

Preinscripció des del 7/10/19

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:
Daniel José Vidal Brotons



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


30 hores


0 hores

Lloc d'impartició
Curso a distancia
Certificació

Aprofitament

Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2019-2020

ECTS

3

Campus

València

0 h

Presencials

30 h

En línia

Preu Col·lectiu
125 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV 
125 € Alumne UPV 
125 € Personal UPV 
175 € Públic en general 
125 €  Personas desempleadas
175,00 € - Público en general
125,00 € - Personas desempleadas
125,00 € - Alumni UPV PLUS o AAA UPV
125,00 € - Personal UPV
125,00 € - Alumno UPV

Professors

  • Laura Baleriola Muñoz Professional del sector
  • Daniel José Vidal Brotons Catedrático/a de Universidad
  • Ivan Lozano Marco Professional del sector