Curs

EMPRENDER CON CONOCIMIENTO EN EL MUNDO DEL STREET FOOD: FOODTRUCKS

  • Des de: 10/7/17
  • Fins a: 11/7/17
  • Campus de Gandia
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 8/6/17

Promogut per:
Escuela Politécnica Superior de Gandia

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

10 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
Lunes y martes, de 15:00 a 20:00 h

Lloc d'impartició
Sala de conferencias 2 del Campus de Gandia
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2016-2017

ECTS

0

Campus

Gandia

10 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
50 € Personal UPV 
50 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV 
50 € Alumne UPV 
70 € Públic en general 
50 €  colectivos con decuento: estudiantes universitarios, jubilados, personas con discapacidad y personas en paro
60 €  profesores de secundaria y bachillerato
50,00 € - Alumni UPV PLUS
50,00 € - Alumno UPV
50,00 € - Personal UPV
70,00 € - Público en general
50,00 € - colectivos con decuento: estudiantes universitarios, jubilados, personas con discapacidad y personas en paro
60,00 € - profesores de secundaria y bachillerato

Objectius

Conèixer les possibilitats que ofereix aquesta nova tendència del sector.
Definir les possibilitats i amenaces d'aquesta tendència en auge.
Planificar un menú adaptat al lloc de treball i a l'alta concentració de demanda en breus espais de temps.


Professors

  • José Luis Javaloyes Nacher Professional del sector

Temes que s'hi desenvolupen

1. Definició de "street food" i tendències globals en l'ambit nacional i internacional. (Jose Luis Javaloyes)
2. Normativa que regula les Foodtrucks (Jose Luis Javaloyes)
3. Què necessite per a muntar el meu Foodtruck? (Jose Enrique Teruel)
4. Enginyeria de menús aplicat a les Foodtrucks (Jose Enrique Teruel)
5. Promoció i comercialització (Jose Luis Javaloyes)


Contacte

Pàgina web: https://goo.gl/6fa4BH