Títol propi

DIPLOMA DE ESPECIALIZACIÓN EN ACUICULTURA

  • Des de: 6/11/23
  • Fins a: 31/12/24*
  • Campus de València
  • En línia

Preinscripció des del 29/6/23
Matrícula des del 21/9/23
(*) Fins al 1/2/25 per a la finalització de treballs.

Responsable de l'activitat:
Miguel Jover Cerdá



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


300 hores


0 hores

Lloc d'impartició
Online
Titulació

Diploma d'Especialització

Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2023-2024

ECTS

30

Campus

València

0 h

Presencials

300 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
1.650 € Alumni UPV PLUS 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.650 € Personal UPV 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.650 € Alumne UPV 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.950 € Públic en general 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.650 € - ExAlumnos UPV- Desempleados (En situación acreditada de desempleo)- Minusválidos (minusvalia reconocida =>33%)- Recién titulados (Obtuvieron el título hace menos de 2 años) 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.650€ (en 2 plazos) Alumno UPV
1.650€ (en 2 plazos) Alumni UPV PLUS
1.650€ (en 2 plazos) Personal UPV
1.950€ (en 2 plazos) Público en general
1.650€ (en 2 plazos) - ExAlumnos UPV- Desempleados (En situación acreditada de desempleo)- Minusválidos (minusvalia reconocida =>33%)- Recién titulados (Obtuvieron el título hace menos de 2 años)

Pràctiques

El títol permet realitzar pràctiques externes extracurriculars durant el període lectiu. Les pràctiques externes extracurriculars tindran amb caràcter general una duració màxima de fins al 30% dels crèdits necessaris per a superar la titulació en estudis de grau i de fins al 40% en els títols propis de postgrau.


Projecte formatiu

MÀSTER DE FORMACIÓ PERMANENT EN PRODUCCIONS AQÜÍCOLES

  • En línia
  • |
  • 6/11/23
  • |
  • 60 ECTS

DIPLOMA D'EXPERT EN PISCICULTURA

  • En línia
  • |
  • 8/1/24
  • |
  • 20 ECTS

DIPLOMA D'EXPERT EN PENEICULTURA

  • En línia
  • |
  • 6/11/23
  • |
  • 20 ECTS

Assignatures

01

INGENIERIA EN ACUICULTURA

4 ECTS

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Silvia Martinez Llorens: Catedrático/a de Universidad

02

REPRODUCCION DE PECES

4 ECTS

Juan Francisco Asturiano Nemesio: Catedrático/a de Universidad

Luz Maria Perez Igualada: Catedrático/a de Universidad

David Sánchez Peñaranda: Profesor/a Titular de Universidad

03

DISEÑO DE INSTALACIONES ACUICOLAS

4 ECTS

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Silvia Martinez Llorens: Catedrático/a de Universidad

04

ACUICULTURA SOSTENIBLE

3 ECTS

Miguel Rodilla Alama: Profesor/a Titular de Universidad

05

PATOLOGIA ACUICOLA

5 ECTS

Belén Fouz Rodríguez: Professional del sector

Francisco Esteban Montero Royo: Professional del sector

Ana Pérez Del Olmo: Professional del sector

06

GESTION DE PRODUCCION EN ACUICULTURA

5 ECTS

Jordi Comas Morte: Professional del sector

Antonio José De Hoces Grau: Professional del sector

Lara Gómez Martínez: Professional del sector

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Fernando Pérez Díez: Professional del sector

07

BASES BIOLÓGICAS DEL CAMARÓN

5,5 ECTS

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Silvia Martinez Llorens: Catedrático/a de Universidad

David Sánchez Peñaranda: Profesor/a Titular de Universidad

Ana Tomas Vidal: Catedrático/a de Universidad

08

ALIMENTACIÓN DEL CAMARÓN

3 ECTS

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Cesar Molina Poveda: Professional del sector

Maurilia Rojas Contreras: Professional del sector

09

SISTEMAS DE PRODUCCIÓN EN CAMARÓN

3,5 ECTS

Juan Manuel Afonso López: Professional del sector

Juan Manuel Pacheco Vega: Professional del sector

Julia Pinedo Gil: Professional del sector

Marcial Ruiz Velazco: Professional del sector

Iram Zavala Leal: Professional del sector

10

GESTIÓN SANITARIA Y AMBIENTAL DEL CAMARÓN

2,5 ECTS

Jorge Cuellar Angel: Professional del sector

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Silvia Martinez Llorens: Catedrático/a de Universidad

Marcial Ruiz Velazco: Professional del sector

Ana Tomas Vidal: Catedrático/a de Universidad

11

TRASFORMACIÓN Y COMERCIALIZACIÓN DEL CAMARÓN

2 ECTS

Purificacion Garcia Segovia: Catedrático/a de Universidad

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Javier Martínez Monzó: Catedrático/a de Universidad

12

DISEÑO DE GRANJAS CAMARONERAS

1,5 ECTS

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

13

ASPECTOS ECONÓMICOS DE LA CAMARONICULTURA

2 ECTS

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Marcial Ruiz Velazco: Professional del sector

14

NUTRICION Y ALIMENTACION ACUICOLA

5 ECTS

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Javier Moyano Lopez: Professional del sector

Ana Tomas Vidal: Catedrático/a de Universidad


Contacte

Secretaria

SECRETARÍA:
Persona de contacto: Ignacio Jauralde
Extensión: 74358
Horario de atención: de 10:00 a 13:00 horas

Dirección Completa: Dpto. Ciencia Animal. Camino de Vera, s/n. 46020 Valencia (España)
E-mail del curso: igjaugar@doctor.upv.es
Web del curso: www.cursodeacuicultura.upv.es
Teléfono: 963877434