Títol propi

EXPERTO UNIVERSITARIO EN CAMARONICULTURA

  • Des de: 8/11/21
  • Fins a: 14/6/22*
  • Campus de València
  • En línia

Matrícula des del 8/8/21
(*) Fins al 31/7/22 per a la finalització de treballs.

Responsable de l'activitat:
Miguel Jover Cerdá



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


200 hores


0 hores

Lloc d'impartició
Online
Titulació

Expert Universitari

Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2021-2022

ECTS

20

Campus

València

0 h

Presencials

200 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
1.100 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.100 € Personal UPV 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.100 € Alumne UPV 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.400 € Públic en general 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.100 € - ExAlumnos UPV - Desempleados (En situación acreditada de desempleo) - Minusválidos (minusvalia reconocida =>33%) - Recién titulados (Obtuvieron el título hace menos de 2 años) 2 Terminis (Pagament Bimensual)
1.100€ (en 2 plazos) Alumno UPV
1.100€ (en 2 plazos) Alumni UPV PLUS o AAA UPV
1.100€ (en 2 plazos) Personal UPV
1.400€ (en 2 plazos) Público en general
1.100€ (en 2 plazos) - ExAlumnos UPV - Desempleados (En situación acreditada de desempleo) - Minusválidos (minusvalia reconocida =>33%) - Recién titulados (Obtuvieron el título hace menos de 2 años)

Pràctiques

El títol permet realitzar pràctiques externes extracurriculars durant el període lectiu. Les pràctiques externes extracurriculars tindran amb caràcter general una duració màxima de fins al 30% dels crèdits necessaris per a superar la titulació en estudis de grau i de fins al 40% en els títols propis de postgrau.


Assignatures

01

BASES BIOLÓGICAS DEL CAMARÓN

5,5 ECTS

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Silvia Martinez Llorens: Catedrático/a de Universidad

David Sánchez Peñaranda: Profesor/a Titular de Universidad

Ana Tomas Vidal: Profesor/a Titular de Universidad

02

ALIMENTACIÓN DEL CAMARÓN

3 ECTS

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Cesar Molina Poveda: Professional del sector

Maurilia Rojas Contreras: Professional del sector

03

SISTEMAS DE PRODUCCIÓN EN CAMARÓN

3,5 ECTS

Juan Manuel Afonso López: Professional del sector

Juan Manuel Pacheco Vega: Professional del sector

Julia Pinedo Gil: Professional del sector

Marcial Ruiz Velazco: Professional del sector

Iram Zavala Leal: Professional del sector

04

GESTIÓN SANITARIA Y AMBIENTAL DEL CAMARÓN

2,5 ECTS

Jorge Cuellar Angel: Professional del sector

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Silvia Martinez Llorens: Catedrático/a de Universidad

Marcial Ruiz Velazco: Professional del sector

Ana Tomas Vidal: Profesor/a Titular de Universidad

05

TRASFORMACIÓN Y COMERCIALIZACIÓN DEL CAMARÓN

2 ECTS

Purificacion Garcia Segovia: Catedrático/a de Universidad

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Javier Martínez Monzó: Catedrático/a de Universidad

06

DISEÑO DE GRANJAS CAMARONERAS

1,5 ECTS

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

07

ASPECTOS ECONÓMICOS DE LA CAMARONICULTURA

2 ECTS

Ignacio Jauralde García: Técnico Superior

Miguel Jover Cerdá: Catedrático/a de Universidad

Marcial Ruiz Velazco: Professional del sector


Contacte

Secretaria

SECRETARÍA:
Persona de contacto: Ignacio Jauralde
Extensión: 74358
Horario de atención: de 10:00 a 13:00 horas

Dirección Completa: Dpto. Ciencia Animal. Camino de Vera, s/n. 46020 Valencia (España)
E-mail del curso: igjaugar@doctor.upv.es
Web del curso: www.cursodeacuicultura.upv.es
Teléfono: 963877434