Curs

LA INDUSTRIA DE LOS ALIMENTOS CONGELADOS Y PRECOCINADOS

  • Des de: 24/4/20
  • Fins a: 30/4/20*
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 24/2/20

(*) Fins al 31/12/21 per a la finalització de treballs.

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:
Ana María Andrés Grau



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

10 hores


1,2 hores


0 hores

Horari

De vesprada
jueves tarde, viernes tarde

Lloc d'impartició
Debido a la situación del COVID-19 se seguirán las clases por sistema Policonecta (salas virtuales)
Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2019-2020

ECTS

1,12

Campus

València

10 h

Presencials

1,2 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
110 € Públic en general  1 termini
110€ Público en general

Professors

  • Ricardo Garijo Gimenez Professional del sector
  • Gemma Moraga Ballesteros Profesor/a Titular de Universidad

Projecte formatiu