Curs

LAS INDUSTRIAS DE LA CARNE

  • Des de: 21/2/20
  • Fins a: 28/2/20*
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 21/12/19

(*) Fins al 31/12/21 per a la finalització de treballs.

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:
Ana María Andrés Grau



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

10 hores


1,2 hores


0 hores

Horari

De vesprada
viernes tarde

Lloc d'impartició
Aula 1.04 del edificio 3P
Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2019-2020

ECTS

1,12

Campus

València

10 h

Presencials

1,2 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
110 € Públic en general  1 termini
110€ Público en general

Professors

  • Jesus Castillo Vilanova Professional del sector
  • Javier Fco. García-Janini Pastor Professional del sector
  • Mª Jesús Pagán Moreno Profesor/a Titular de Universidad
  • David Soler Sangüesa Professional del sector
  • María Celeste Gandía Terrádez Professional del sector
  • Raul Grau Melo Profesor/a Titular de Universidad
  • Alejandro Salvador Molina Professional del sector
  • Juan Ramón Vírseda Chamorro Professional del sector

Projecte formatiu