Curs

LAS INDUSTRIAS DE LOS DULCES, CHOCOLATES Y TURRONES

  • Des de: 3/7/20
  • Fins a: 10/7/20*
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 3/5/20

(*) Fins al 31/12/20 per a la finalització de treballs.

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:
Ana María Andrés Grau



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

10 hores


1,2 hores


0 hores

Horari

De vesprada
viernes tarde

Lloc d'impartició
Debido a la situación del COVID-19 se seguirán las clases por sistema Policonecta (salas virtuales)
Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2019-2020

ECTS

1,12

Campus

València

10 h

Presencials

1,2 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
110 € Públic en general  1 termini
110€ Público en general

Professors

  • Inmaculada Martinez Curzá Professional del sector
  • Juan Diego Torres Oquendo Professional del sector
  • Silvia Roig Marí Professional del sector
  • María De Los Desamparados Vargas Colás Profesor/a Titular de Universidad

Projecte formatiu