Curs

LAS INDUSTRIAS DEL HUEVO FRESCO Y LOS OVOPRODUCTOS

  • Des de: 8/11/13
  • Fins a: 15/11/13
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:


Inscripció online tancada

Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

11 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada

Lloc d'impartició
Aula 1-04 edificio 3P UPV
Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2013-2014

ECTS

1,12

Campus

València

11 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
110 € General public 
Público general: 110,00 euros

Professors

  • Ana María Albors Sorolla Profesor/a Titular de Universidad
  • Jose Carlos Lopez Berber Professional del sector
  • Julia Ferrer Gómez Professional del sector
  • María Eugenia Martín Esparza Profesor/a Titular de Universidad

Inscripció online tancada