Logo UPV
Curs

LAS INDUSTRIAS DE LOS PRODUCTOS LACTEOS

  • Des de: 29/01/21
  • fins a: 05/02/21*
  • Campus de València
  • En línia

Preinscripció des del 29/11/20

(*) Fins al 31/12/22 per a la finalització de treballs.

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos para el Desarrollo

Responsable de l'activitat:
Ana María Andrés Grau


Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores

1,2 hores

10 hores*
Horari

De vesprada
Viernes por la tarde de 15h30 a 20h30.

(*) En aquesta activitat es realitzaran classes a distància amb emissió en directe

Lloc d'impartició
Campus virtual
Herramienta Teams de Microsoft o Aula Virtual del CFP

Preu Col·lectiu Terminis Des de Fins a
110,00 € Públic en general 1 termini - -
110€ Público en general

Acció formativa dirigida a

Criterios de Admisión al curso:
Nivel de acceso a Universidad y además, se valorará haber superado los dos primeros cursos de los Grados de Ingeniería Agronómica, Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Biotecnología, Biología, Químicas e Ingeniería Química o sus equivalentes en estudios de Ciclo.


Professors

  • Martin Donato Martinez Professor
  • Antonio Jara Belarte Professor
  • Mª Consuelo Gonzalez Martinez Catedrático/a de Universidad
  • José Luis Martín Martín Professional del sector

Metodologia didàctica

Clases no presenciales pero síncronas, los viernes por la tarde de 15:30 a 20:30 horas, por Teams o Aula Virtual.

Temes que s'hi desenvolupen

1. Composición y propiedades de la leche
2. Coagulación de la leche
3. Fabricación industrial de queso
4. Fabricación industrial de leches fermentadas
5. Fabricación industrial de helados


Projecte formatiu

DIPLOMA D'EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA EN TECNOLOGIA D'ALIMENTS

  • En línia
  • |
  • 23 de setembre 2020
  • |
  • 33.5 ECTS
Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2020-2021

ECTS

1,12

Campus

València

0 h

Presencials

11,2 h

En línia

Vull rebre informació sobre aquesta activitat.

@