Títol propi

DIPLOMA DE ESPECIALIZACIÓN EN CREATIVIDAD, DISEÑO E INNOVACIÓN GASTROALIMENTARIA. (iFood)

Dades bàsiques

Dates d'inici i fi

Des del 17/01/20 fins al 30/10/20

Data de matrícula

Preinscripció des del 04/10/19


Durada

320 hores presencials,
32 Crèdits ECTS

Lloc d'Impartició

UPV, Campus de Vera.
VALÈNCIA

Horari

MATÍ I VESPRADA

Viernes tarde, sábado mañana

Preu

2.995 €
2.995€ (en 3 plazos) Público en general
2.500€ (en 3 plazos) Alumno UPV
2.500€ (en 3 plazos) Alumni UPV PLUS o AAA UPV
2.500€ (en 3 plazos) Personal UPV
2.660€ (en 3 plazos) Asociados a entidades relacionadas con el área gastroalimentaria o de diseño.



Assignatures

DESIGN THINKING   3 Crèdits ECTS

DISEÑO DE COMUNICACIÓN   2,5 Crèdits ECTS

TENDENCIAS   2,5 Crèdits ECTS

GASTRONOMÍA CIENTÍFICA   4 Crèdits ECTS

DISTRIBUCIÓN   2 Crèdits ECTS

PACKAGING   2,5 Crèdits ECTS

DISEÑO DE EXPERIENCIAS   3 Crèdits ECTS

DISEÑO DE NEGOCIOS   2 Crèdits ECTS

DISEÑO DE SERVICIOS   2 Crèdits ECTS

DISEÑO DE ALIMENTOS   4 Crèdits ECTS

NUEVAS TECNOLOGÍA PROCESADO DE ALIMENTOS   0,5 Crèdits ECTS

MÁSTER CLASS TENDENCIAS ENVASES ALIMENTARIOS   0,5 Crèdits ECTS

MÁSTER CLASS NEUROCIENCIA ALIMENTARIA   1,5 Crèdits ECTS

LABORATORIO DE PROTOTIPADO DE ALIMENTOS   2 Crèdits ECTS


Responsable d'activitat

Javier Martínez Monzó

Professorat

espacioMariano Alcañiz Raya
espacioRafael Armero Torres
espacioFrancisco Berenguer Francés
espacioMaría Consuelo Esteve Sendra
espacioGabriel García Martínez
espacioPurificacion Garcia Segovia
espacioRafael Gavara Clemente
espacioIgnacio Gil Pechuán
espacioEva Guadalupe
espacioAna Milena Hernández Palacios
espacioJavier Martínez Monzó
espacioManuel Martínez Torán
espacioJordi Olucha Soler
espacioMª Jesús Pagán Moreno
espacioAngel Ramirez Carot
espacioRosa Reig Gonzalez
espacioRaul Romeu Mari

Més informació

Coneixements previs necessaris:

Es requereix titulació universitària. Excepcionalment es pot considerar per la direcció l'accés a professionals sense titulació universitària que tinguen una experiència demostrada de més de tres anys en un àmbit relacionat amb el programa i acrediten requisits legals per cursar estudis universitaris.Els alumnes matriculats en aquestes condicions només podran obtenir un certificat d'aprofitament per els estudis superats però no podran optar a l'obtenció del títol propi de postgrau.

Contacte

Correu electrònic

ifood@upv.es

Secretaria

xmartine@tal.upv.es
pugarse@tal.upv.es
jpagan@tal.upv.es

Altra informació de contacte

Contacto:

PURIFICACIÓN GARCÍA SEGOVIA
Tel. 96 387 96 94
pugarse@tal.upv.es

Mª JESÚS PAGAN MORENO
jpagan@tal.upv.es


Horario de Atención al Público:
Teléfono:
Fax:
E-Mail:
Web:
Ubicación:


Condicions

Condicions generals

Consulteu les Condicions generals de l'activitat.

imagen separador
Inscripció Online

Compartir:

Imagen espacio Imagen espacio
Inscripció Online


Rebre informació

Compartir:



Cursos de matrícula flexible Oferta de idiomas del CDL
Notícies: