Imatge de congressos
Capçalera del CFP
Espai per delimitar

Cursos per a empreses en la Universitat Politècnica de València

La Universitat Politècnica de València està  fortament vinculada amb l?entorn socioeconòmic. Prova d'aquest són els nombrosos convenis de col·laboració signats entre la Universitat i l'empresa.

La Universitat Politècnica de València disposa d'experts reconeguts en la seua matèria, amb coneixements permanentment actualitzats. Mès de 2.500 experts a disposició de la vostra empresa.

La consecució dels objectius de l'empresa és el fruit del treball de les persones que formen part d'aquesta. La preparació d'aquestes persones és un factor clau per a millorar els resultats de les empreses.

La Universitat Politècnica de València disposa d'instal·lacions a l'altura del segle XXI i un ambient agradable de treball on podeu dedicar-vos plenament a aprendre. Disposa d'aules perfectament preparades, equipades amb tots els avanços tecnològics. A més, compta amb sales específiques per a reunions o congressos i aules d'informàtica. També podeu fer ús dels serveis de la mateixa Universitat: Biblioteca, àrea d'Esports, Hemeroteca, etc. (*).

Tots els nostres cursos segueixen rigorosos controls que estableix la mateixa Universitat a fi de garantir la màxima qualitat de les matèries impartides. Així doncs, els certificats oficials que expedeix la Universitat Politècnica gaudeixen d'un gran reconeixement en tot l'entorn empresarial.

Email de contacte:  empresas@cfp.upv.es

* La disponibilitat d'aquests serveis depén de les activitats contractades.

Newsletter CFP Cursos de matrícula flexible Oferta de idiomas del CDL
Notícies