Curs

ANÀLISI I DISSENY DE POSADES A TERRA EN INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES AMB CRGROUND®

  • Des de: 20/2/23
  • Fins a: 30/9/23
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • En línia

Preinscripció des del 17/1/23

Matrícula disponible fins al 31/8/23

Una vegada acceptada la teua matrícula disposes de 30 dies per a finalitzar el curs

Promogut per:
Dpto. de Ingeniería Eléctrica

Responsable de l'activitat:
Carlos Roldan Blay



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


25 hores


0 hores

Lloc d'impartició
Online (Poliformat)
Certificació

Aprofitament

Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2022-2023

ECTS

2,5

Campus

València

0 h

Presencials

25 h

En línia

Preu Col·lectiu
110 € Alumni UPV PLUS 
110 € Personal UPV 
110 € Alumne UPV 
150 € Públic en general 
150,00 € - Público en general
110,00 € - Alumni UPV PLUS
110,00 € - Alumno UPV
110,00 € - Personal UPV

Objectius

Millorar la seua comprensió sobre els sistemes de posada a terra en les instal·lacions elèctriques. Predir qualitativament les zones amb major risc en una instal·lació. Plantejar opcions adequades per al disseny de les posades a terra de les instal·lacions elèctriques. Calcular (utilitzant el programa CRGround®) els valors de potencial en el terreny, tensions de pas i contacte o tensions transferides produïts per una instal·lació. Analitzar la influència d'una instal·lació sobre les persones o sobre instal·lacions i elements pròxims, a partir dels resultats obtinguts amb el programa CRGround®. Completar els informes sobre posades a terra que la reglamentació actual exigeix en els projectes d'instal·lacions elèctriques.

Acció formativa dirigida a

Tècnics titulats competents en instal·lacions elèctriques d'alta i baixa tensió. Alumnes cursant els últims cursos dels graus que habiliten per a l'exercici professional citat en el punt anterior. Professionals que desenvolupen la seua activitat en l'àmbit de les instal·lacions elèctriques d'alta i baixa tensió. Altres tècnics i professionals relacionats amb el projecte, muntatge, manteniment o supervisió d'instal·lacions elèctriques d'alta i baixa tensió.


Professors

  • Carlos Roldan Blay Profesor/a Titular de Universidad
  • Carlos Roldán Porta Catedrático/a de Universidad

Temes que s'hi desenvolupen

Conceptes de posades a terra. Importància de les posades a terra. Seguretat de les persones enfront dels riscos elèctrics. Posada a terra en instal·lacions d'Alta Tensió. Normativa d'aplicació sobre posades a terra: REBT, EN 60364, EN 50522 i EN-IEC 61936. Càlcul i disseny de sistemes de posada a terra. El programari CRGround®: abast i limitacions. Instal·lació i ús del programa CRGround®. Desenvolupament de casos d'aplicació. Proposta de casos a desenvolupar pels alumnes.