Curs

BOCADOS DE CINE - EL CHEF. LA RECETA DE LA FELICIDAD

  • Des de: 30/11/17
  • Fins a: 30/11/17
  • Campus de Gandia
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 25/10/17

Matrícula disponible fins al 7/11/17

Promogut per:
Escuela Politécnica Superior de Gandia

Responsable de l'activitat:
Jesus Alba Fernandez



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

5 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
Jueves de 19 a 23 hrs

Lloc d'impartició
Teatro Serrano (Gandia) y Restaurante Casa Manolo (Daimuz)
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2017-2018

ECTS

0

Campus

Gandia

5 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
55 € Alumne UPV  1 termini
55 € Personal UPV  1 termini
55 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV  1 termini
65 € Públic en general  1 termini
55 €  Jubilados y desempleados 1 termini
55,00 € - Personal UPV
60,00 € - Público en general
55,00 € - Jubilados y desempleados
55,00 € - Alumni UPV PLUS
55,00 € - Alumno UPV

Objectius

- conéixer la gastronomia a través de la identificació i selecció de plats de les pel·lícules seleccionades
- introducció al llenguatge audiovisual i coneixement de la pel·lícula a través de la presentació i debat per part dels professors i alumnes.
- conéixer en profunditat els plats a degustar segons les explicacions del mestre cuiner invitat

Acció formativa dirigida a

estudiants, personal docent i qualsevol persona interessada


Professors

  • Luis V. Tormo Perez Professional del sector

Temes que s'hi desenvolupen

La pel·lícula triada per a esta sessió serà El Chef. La receta de la felicidad. L'estructura serà la següent:

Primera part:
PRESENTACIÓ I VISIONAT (de 19 a 21 hrs) Recepció en el Teatre Serrano de Gandia i entrega del menú del dia: fitxa tècnica de la pel·lícula i enumeració dels plats que se serviran a posteriori. Presentació per part de l'especialista en cent de la pel·lícula indicant quins punts són els que fan interessant l'obra: personatges, punts de gir, fotografia, diàlegs, disseny de producció, etc. Visionat de la pel·lícula en versió original subtitulada en espanyol.

Segona part:
DESGUSTACIÓ DELS PLATS (21 a 23 hrs) Desplaçament al restaurant. Degustació i sobretaula cinematogràfica. el cuiner anirà servint els plats, presentant-los i comentant el procés de translació de la pantalla a la taula. Salpebrarà esta part explicant peculiaritats dels ingredients utilitzats, de la vida i costums socioculturals de la cuina triada (italiana, francesa, xinesa, etc)).


Visita altres cursos relacionats amb...

gastronomia cine turisme comunicació audiovisual