Jornada

COCINA EN ACCIÓN: ENTRENAMIENTO BOCUSE D'OR EN LA UPV

  • Des de: 9/3/12
  • Fins a: 9/3/12
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Promogut per:
Vicerrectorado de Estudiantes y Emprendimiento

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

6 hores


0 hores


0 hores

Horari

De matí
8:00-15:00

Lloc d'impartició
Salón de Actos del edificio 6G (Nexus)
Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2011-2012

ECTS

0,24

Campus

València

6 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
20 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV 
20 € Alumne UPV 
20 € Personal UPV 
30 € Públic en general 
20 €  alumnos escuelas hostelería y cocina
20,00 euros - Alumno UPV
20,00 euros - Personal UPV (PAS y PDI)
20,00 euros - Alumni UPV
20,00 euros - alumnos escuelas hostelería y cocina
30,00 euros - Resto

Professors

  • Javier Martínez Monzó Profesor/a Titular de Universidad