Curs

CULTIUS ECOLÒGICS D'ESPECIAL INTERÉS EN L'HORTA VALENCIANA: COL XINA, COL ROMANESCO, KALE, FENOLL I MONIATO

  • Des de: 15/11/18
  • Fins a: 15/11/18
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Promogut per:
Dpto. de Ecosistemas Agroforestales

Responsable de l'activitat:
Rafael Laborda Cenjor



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

5 hores


0 hores


0 hores

Horari

De matí
Jueves 15 Noviembre 09:00-14:00

Lloc d'impartició
Horta Nord
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2018-2019

ECTS

0

Campus

València

5 h

Presencials

0 h

En línia

0,00 € - Público en general

Los candidatos deben descargar y cumplimentar la Ficha de Inscripción que se encuentra en Trípticos y Documentos (Nota al pie de la ficha de curso), para posteriormente subirlo en el proceso de inscripción

Objectius

Conéixer les singularitats dels cultius més representatius i d'importància económica en la producción ecològica per a exportació. Facilitar ferramentes per a lànàlisi de la situacó dels cultius, mostrar tècniques associades als cultius que milloren el rendiment.


Professors

  • Rafael Laborda Cenjor Profesor/a Titular de Universidad
  • Andreu Roman Fernandez Professional del sector

Temes que s'hi desenvolupen

Es tracta de monogràfics sobre cultius d'especial interés en producció ecològica en l'Horta de València, per la qual cosa es tractarà cada cultiu en els seus aspectes fonamentals fisiològics, morfològics, ambientals i productius, però especialment es facilitarà el plantejament de dubtes i inquietuds per part dels productors de forma organitzada perquè això no repercutisca negativament en la dinàmica i metodologia de l'activitat. Es realitzaran accions de dinamització entre els assistents per a trencar les reserves i barreres personals que ens impedeixen abordar el treball amb una major fluïdesa i interactivitat. Un altre aspecte fonamental serà l'afavorir amb alguna dinàmica senzilla, l'intercanvi de coneixements entre productors.