Títol propi

DIPLOMA D' EXPERT EN CONTRACTACIÓ PÚBLICA

  • Des de: 22/3/24
  • Fins a: 22/7/24
  • Campus de València
  • En línia

Preinscripció des del 15/2/24
Matrícula des del 12/3/24

Responsable de l'activitat:
Mª Jesus Romero Aloy


Matrícula ampliada!

Inscripció

Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


120 hores


0 hores

Lloc d'impartició
ON LINE
Titulació

Diploma d'Expert Universitari

Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2023-2024

ECTS

12

Campus

València

0 h

Presencials

120 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
550 € Alumni UPV PLUS 1 Termini
550 € Alumne UPV 1 Termini
550 € Personal UPV 1 Termini
600 € Públic en general 1 Termini
550 € Empleados públicos 1 Termini
600€ Público en general
550€ Personal UPV
550€ Alumni UPV PLUS
550€ Empleados públicos
550€ Alumno UPV

Pràctiques

El títol permet realitzar pràctiques externes extracurriculars durant el període lectiu. Les pràctiques externes extracurriculars tindran amb caràcter general una duració màxima de fins al 30% dels crèdits necessaris per a superar la titulació en estudis de grau i de fins al 40% en els títols propis de postgrau.


Objectius

L' objectiu del curs és analitzar la nova perspectiva de la contractació pública d' acord amb directives europees en matèria de contractació i la Llei de contractes del sector públic. L' estudi detallat d' aquestes normes es farà conjuntament amb el contingut dels següents textos reglamentaris:
- Reial Decret 814/2015, d'11 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament dels procediments especials de revisió de decisions en matèria contractual i d'organització del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals.
- Reial Decret 817/2009, de 8 de maig, pel qual es desenvolupa parcialment la Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de Contractes del Sector Públic.
- Reial Decret 1098/2001, de 12 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament general de la Llei de Contractes de les Administracions Públiques.
A més, es farà al·lusió als preceptes encara vigents referits a normes contractuals del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local. D' aquesta manera es completarà l' estudi incloent les particularitats de la contractació en l' àmbit local juntament amb les previsions establertes en les normes que regulen la matèria contractual pública.
En concloure el Diploma, l' alumne serà capaç de distingir els diferents tipus contractuals públics, de tramitar els diferents procediments d' adjudicació, les modificacions contractuals i les incidències que puguin esdevenir durant l' execució del contracte. Adquirirà coneixements sobre els diferents òrgans de contractació que intervenen en la contractació, distingint els poders adjudicadors que tenen la consideració d' administració, els poders adjudicadors que no tenen tal caràcter, i aquells ens que tenen la consideració de sector públic però no són considerats poders adjudicadors, ja que segons la condició que ostenti l' òrgan de contractació s' aplica un grau o un altre de la Llei de contractes del sector públic. Coneixerà els òrgans d' assistència, consulta i gestió en els quals es donaran suport als òrgans de contractació en adoptar les decisions corresponents. Tot això li permetrà realitzar amb èxit qualsevol prova teòrica o pràctica relativa a contractes públics, així com gestionar adequadament els expedients contractuals en funció del tipus de contracte i del procediment d' adjudicació, fent especial referència als nous procediments contractuals com el contracte obert simplificat en les seves dues modalitats que es preveu serà el procediment més utilitzat ateses les seves característiques.

Dirigit a

El diploma s' adreça a tot el personal que vulgui adquirir una formació avançada, especialitzada i professionalitzada en la contractació pública, als quals exerceixin les seves comeses en llocs de responsabilitat del sector públic relacionats amb un entorn contractual, relacionades amb els processos d' adquisició, i al personal que desenvolupa la seva activitat en les empreses contractistes d' obres, concessions, així com proveïdores de béns i serveis per a les administracions públiques.
Sense perjudici de l'anterior, el diploma també té com a destinataris graduats de GAP, Dret, Arquitectura i qualsevol enginyeria o altres graus amb la finalitat de convertir-se en professionals de la contractació pública, una demanda laboral que, d'acord amb la Recomanació (UE) 2017/1805 de la Comissió tindrà un notori èxit.


Projecte formatiu

MÀSTER DE FORMACIÓ PERMANENT EN CONTRACTACIÓ DEL SECTOR PÚBLIC

  • En línia
  • |
  • 16/9/24
  • |
  • 60 ECTS
  • |
  • Matriculable

Requisits d'accés

Per accedir a estudis de Diploma d'Expert Universitari (estudis de postgrau) s'haurà de complir algun dels següents requisits:
a) Estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol, o tenir un títol expedit per una institució d'educació superior d'un altre estat de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).
b) Estar en possessió d' un títol universitari d' altres països, degudament legalitzat. La formalització de la legalització es podrà realitzar al llarg de l' any acadèmic de la matrícula, quedant la matrícula en estat d' acceptació provisional fins a la presentació de la mateixa.
c) Professionals amb més de 3 anys d' experiència en el sector i amb nivell d' accés a universitat, podran cursar les assignatures i obtenir els certificats corresponents, no podent obtenir la titulació final.


Assignatures

01

OBJETO Y ÁMBITO MATERIAL Y SUBJETIVO DE APLICACIÓN DE LA LCSP 9/2017

0,75 ECTS

Mª Jesus Romero Aloy: Profesor/a Titular de Universidad

Ángel Trinidad Tornel: Profesor/a Asociado/a

02

RÉGIMEN JURÍDICO DE LA CONTRATACIÓN PÚBLICA EN ESPAÑA

0,5 ECTS

Mª Jesus Romero Aloy: Profesor/a Titular de Universidad

03

ACTUACIONES PREVIAS O PREPARATORIAS COMUNES A LOS CONTRATOS DE LAS ADMINISTRACIONES PÚBLICAS: CONSULTAS PRELIMINARES DE MERCADO

1 ECTS

Mª Jesus Romero Aloy: Profesor/a Titular de Universidad

04

LA RACIONALIZACIÓN DE LA CONTRATACIÓN EN EL SECTOR PÚBLICO: SISTEMAS

0,75 ECTS

Mª Jesus Romero Aloy: Profesor/a Titular de Universidad

05

RÉGIMEN DE VALIDEZ EN LA CONTRATACIÓN DEL SECTOR PÚBLICO

2 ECTS

Inmaculada Bertó Fuster: Professional del sector

06

PARTES EN LOS CONTRATOS CELEBRADOS POR EL SECTOR PÚBLICO

1 ECTS

Inmaculada Bertó Fuster: Professional del sector

07

OBJETO DE LOS CONTRATOS DEL SECTOR PÚBLICO

1 ECTS

Jose Juan Morant Ripoll: Professional del sector

08

NORMAS GENERALES Y PROCEDIMIENTOS PARA LA ADJUDICACIÓN DE LOS CONTRATOS PÚBLICOS POR LAS ADMINISTRACIONES PÚBLICAS

1 ECTS

Jose Juan Morant Ripoll: Professional del sector

09

EFECTOS, PRERROGATIVAS, MODIFICACIÓN, SUSPENSIÓN, EXTINCIÓN Y CESIÓN

2 ECTS

Inmaculada Bertó Fuster: Professional del sector

Ángel Trinidad Tornel: Profesor/a Asociado/a

10

CONTRATO DE OBRAS DE LA ADMINISTRACIÓN PÚBLICA, CONTRATO DE SUMINISTROS Y SERVICIOS

1 ECTS

Ángel Trinidad Tornel: Profesor/a Asociado/a

11

CONTRATOS DE CONCESIÓN DE OBRAS PÚBLICAS Y DE CONCESIÓN DE SERVICIOS

1 ECTS

Ángel Trinidad Tornel: Profesor/a Asociado/a


Secretaria

Contacto: Mª Jesús Romero Aloy
Horario de Atención al Público:
Teléfono: 610262304
Fax:
E-Mail: maroal1@urb.upv.es
Web:
Ubicación:

Matrícula ampliada!

Inscripció

Visita altres cursos relacionats amb...

Contractació pública sector públic obres concessió serveis innovació