Curs

IFS FOOD. CALIDAD Y SEGURIDAD DE LOS ALIMENTOS

  • Des de: 15/5/17
  • Fins a: 31/5/17
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Semipresencial

Preinscripció des del 11/4/17

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

36 hores


24 hores


0 hores

Horari

De vesprada
Lunes 15 , 22 y 29 de mayo:16:00-20:15
Martes 16, 23 y 30 de mayo: 16:00-20:15
Miercoles 17, 24 y 31 de mayo: 16:00-20:15

Lloc d'impartició
Aula 2.12 del edificio 3P de la Universidad Politécnica de Valencia
Certificació

Aprofitament

Modalitat

SEMIPRESENCIAL

Curs

2016-2017

ECTS

6

Campus

València

36 h

Presencials

24 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
200 € Personal UPV  1 termini
200 € Alumne UPV  1 termini
200 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV  1 termini
280 € Públic en general  1 termini
200,00 € - Alumno UPV
200,00 € - Alumni Plus UPV
200,00 € - Personal UPV
280,00 € - Público en general

Professors

  • Tomas Aleza Ros Professional del sector
  • Maria Isabel Escriche Roberto Catedrático/a de Universidad
  • Ana García-Gamón Antón Professional del sector
  • Rosa Maria Pérez Torres Professional del sector
  • Eva María Doménech Antich Profesor/a Contratado/a Doctor
  • Xana Fontenla González Professional del sector
  • Lorena Núñez Rodríguez Professional del sector
  • Cristina Ramos Pinal Professional del sector