Examen

NIVELL C2 (SUPERIOR) DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ

  • Des de: 2/6/17
  • Fins a: 2/6/17
  • Campus de Gandia
  • Idioma: Valencià
  • Presencial

Matrícula disponible fins al 12/5/17

Promogut per:
Vicerrectorado de Recursos Digitales y Documentación

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

4 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
El divendres 2 de juny, a les 16.00 h. La durada de la prova serà de tres hores i mitja, que començaran a comptar després de l'audició del text de comprensió oral.

Lloc d'impartició
Amb tres dies d'antelació, es publicarà el lloc on es farà l'examen. Ho podeu consultar en la pàgina web de l'SPNL (www.upv.es/apnl), apartat "Proves d'acreditació".
Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2016-2017

ECTS

0

Campus

Gandia

4 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
0 € Personal UPV  -
20 € Alumne UPV  1 termini
40 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV  1 termini
80 € Públic en general  1 termini
Matrícula:

Alumnat UPV: 20 €
Alumni UPV: 40 €
Personal extern: 80€
Exempts: PAS i PDI de la UPV

Període de matrícula: del 26 d’abril al 12 de maig, ambdós inclosos. La matrícula es farà a través de l'enllaç de l'SPNL (www.upv.es/apnl), apartat "Proves d'acreditació"

No s'admetrà la sol·licitud de devolució de taxes, una vegada haja finalitzat el termini de matrícula.

Acció formativa dirigida a

Per a poder participar en les proves cal tindre, com a mínim, divuit anys complits l'any en què es realitzen.

Si necessiteu una adaptació per poder realitzar la prova d'acreditació de valencià perquè teniu algun grau de discapacitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de l'adreça electrònica cav-vera@upv.es, una vegada hàgeu formalitzat la matrícula.



Temes que s'hi desenvolupen

Nivells comuns de referència per a les llengües del Consell d'Europa

A1 (Inicial) L'aprenent / usuari pot interactuar d'una manera senzilla a condició que l'altra persona parle a poc a poc i amb claredat.

A2 (Bàsic) L'aprenent / usuari pot comunicar-se en situacions senzilles i habituals que exigeixen un intercanvi simple i directe d'informació sobre temes familiars i habituals.

B1 (Elemental) L'aprenent / usuari pot fer front a la major part de situacions lingüístiques que poden aparèixer on es parla la llengua objecte d'aprenentatge.

B2 (Intermedi) L'aprenent / usuari pot comprendre les idees principals de textos complexos, i pot expressar-se amb un grau de fluïdesa i d'espontaneïtat que fa possible la interacció habitual amb parlants nadius.

C1 (Suficiència) L'aprenent / usuari pot utilitzar la llengua de manera flexible i eficaç per a propòsits socials, acadèmics i professionals, i pot produir textos clars, ben estructurats i detallats sobre temes complexos.

C2 (Superior) L'aprenent / usuari pot comprendre sense esforç pràcticament tot el que llegeix o escolta. Pot expressar-se espontàniament, amb fluïdesa i precisió, distingint matisos subtils de significat fins i tot en les situacions més complexes.