Curs

WEEK EMPRENDE

  • Des de: 16/5/17
  • Fins a: 18/5/17
  • Campus de Alcoi
  • Idioma: Castellà
  • Semipresencial

Promogut per:
Escuela Politécnica Superior de Alcoy

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

15 hores


5 hores


0 hores

Horari


Martes 16 Mayo: 09:00-14:00
Miércoles 17 Mayo: 09:00-14:00
Jueves 18 Mayo: 09:00-14:00

Lloc d'impartició
Laboratorio I3L1 del CAmpus d'Alcoi UPV
Certificació

Assistència

Modalitat

SEMIPRESENCIAL

Curs

2016-2017

ECTS

0

Campus

Alcoi

15 h

Presencials

5 h

En línia

0,00 € - Público en general

Objectius

Es tracta d'un curs intensiu i fonamentalment pràctic que reunirà a alumnes amb esperit emprenedor per a votar idees i simular com portar-les a la realitat, mitjançant el desenvolupament d'un Lean Canvas i obtenint les eines necessàries per a la seua engegada en el mercat a nivell simulat (estratègies de posicionament en xarxes socials i estratègies de MK). Tot açò de manera col·laborativa i en 3 dies.

La missió del week[emprèn] és promoure la cultura emprenedora entre els alumnes de la UPV, i fomentar una metodologia pràctica basada a compartir coneixement i learning by doing.

Dirigit a alumnes inquiets. Si tens una idea, aconsegueix que siga la més votada i troba als teus socis. Si no tens una idea, forma part d'un equip i aporta els teus coneixements i ganes de treballar.


Professors

  • Emili Vicent Calatayud Gisbert Técnico Medio
  • Carlos Guerrero Martínez Técnico Medio
  • Jose Antonio Clemente Almendros Profesor/a Asociado/a
  • Lucia Perez Blanco Técnico/a Superior

Temes que s'hi desenvolupen

Dia 16 de MAIG: Autoocupació i BRAINSTORMING o tempesta d'idees per a generar idees de negoci.
o Docent: Lucía Pérez, Tècnic IDEES UPV Campus d'Alcoi UPV.
o Ressenya: Assenyalar que al nostre al voltant hi ha un sense fi d'oportunitats de negoci que hem de ser capaços de detectar. Així doncs, obrirem el nostre camp de mira i captarem aquestes oportunitats. A continuació realitzarem un filtrat de les oportunitats de negoci generades, seleccionant aquelles que siguen més interessants i organitzarem equips de treball.

Dia 17 de MAIG: Models de Negoci. Plasma el teu Business Canvas Model.
o Docent: Emili Catatayud, Tècnic IDEES UPV Campus d'Alcoi UPV.
o Ressenya:
- Com fer el teu CANVAS MODEL
- Definició dels tipus de models de negoci.
- Prototipat del CANVAS MODEL
- Validació de clients

Dia 18 de MAIG:

09:00 a 11:15 - Taller: Com triar el nom del teu producte/empresa
o Docent: D. Carlos Guerrero. Enginyer Tècnic Industrial i Màster en Direcció de Màrqueting i Comunicació per la UPV. Especialitzat en Creació i Gestió de Marques en Brand Union, Madrid. Responsable de Coordinació i Promoció del Màster de Màrqueting de la UPV. Mentor en programes de start-ups i emprenedors, formador en l'area de branding en diferents programes formatius i consultor de marques freelance.

11:15 a 11:45: Descans

11:45 a 14:00: Viabilitat financera del teu negoci
o Docent: D. José Antonio Clemente Almendrós. Llicenciat en Administració i direcció d'empreses per Florida Universitària-Universitat de València, Màster MBA per l'Institut d'empresa i Doctor en Programa de Finances per la Universitat CEU-Elx. Actualment desenvolupa la seua activitat professional en el camp de la consultoria comptable i financera i l'Economia Forense. És a més professor del Centre Universitari EDEM i de la Universitat Politècnica de València, així com Membre de diversos Comités de direcció i Assessor de Consells d'Administració. Durant 1995-2010 va ser Cap de Comptabilitat, Director Financer i Assessor Financer, en pimes de diversos sectors (industrial, distribució, soci-sanitari, restauració).