Jornada

BOCADOS DE CINE: CHOCOLAT

Dades bàsiques

Dates d'inici i fi

Des del 22/11/19 fins al 22/11/19

Data de matrícula

Matrícula des del 14/11/19 09:00


Durada

5 hores presencials,

Lloc d'Impartició

Teatro Serrano - Gandia y Restaurante Fusta
GANDIA

Objectius

conéixer la gastronomia a través de la identificació i selecció de plats de les pel·lícules seleccionades.
introducció al llenguatge audiovisual i coneixement de la pel·lícula a través de la presentació i debat per part dels professors i alumnes.
conéixer en profunditat els plats a degustar segons les explicacions del mestre cuiner invitat.

Horari

VESPRADA

Viernes 22 de noviembre de 19 a 24 horas.

Preu

45 €
40,00 € - Alumni UPV PLUS o AAA UPV
40,00 € - Alumno UPV
40,00 € - Personal UPV
45,00 € - Público en general
40,00 € - jubilados y desempleados



Temes a desenvolupar

Cada sessió està dividida en dos parts:
PRIMERA PART DE 19 a 21 hrs.
Recepció en el Teatre Serrano de Gandia i entrega del menú del dia: fitxa tècnica del film i enumeració dels plats que se serviran a posteriori i que apareixen en la pel·lícula, indicant el nom del plat, escena i minut en què apareixen en l'obra.
Presentació per part de l'especialista en cine de la pel·lícula indicant quins punts són els que fan interessant l'obra: personatges, punts de gir, fotografia, diàlegs, disseny de producció, etc.
Presentació del cuiner indicant quins moments han de ser tinguts en compte per part de l'espectador per a aconseguir una relació més forta i còmplice amb el menjar i plats que apareixen en la pantalla, sense revelar res de la història però advertint sobre ells.
Diàleg professor i cuiner. Posteriorment, debat obert amb els assistents.
SEGONA PART DE LA SESSIÓ (DE 21 A 23 HRS APROX.)
Degustació de la selecció de plats que apareixen en la pel·lícula a càrrec del restaurant "FUSTA"
de Gandia. El cuiner anirà presentant els plats i comentant el procés de translació de la pantalla a la taula comentant les peculiaritats dels ingredients i característiques gastronòmiques.

Més informació

Acció formativa dirigida a:

estudiants, personal docent i administració i qualsevol persona interessada en el cine i la gastronomía

Metodologia didàctica:

L'exclusiu grup de 25 inscrits podran visualitzar pel·lícules en què el menjar i la gastronomia en general tenen un paper protagonista. Cada pel·lícula, cuidadosament triada per professors i investigadors universitaris, s'emmarca en un tipus de cuina i descriu i aprofundix un o més aspectes de la cultura gastronòmica i la cuina.

Coneixements previs necessaris:

no són necessaris

Responsable d'activitat

Maria Dolores Teruel Serrano

Professorat

espacioLuis v. Tormo Perez

Contacte

Correu electrònic

Maria Dolores Teruel Serrano

Promogut per

ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR DE GANDIA


Condicions

Condicions generals

Consulteu les Condicions generals de l'activitat.

imagen separador
Inscripció Online inactiva Inscripció Online Tancada

Compartir:

Visita altres cursos relacionats amb ...

 turisme,  gastronomia,  comunicació,  audiovisual,  cine

Imagen espacio Imagen espacio
Inscripció Online inactiva Inscripció Online Tancada

Compartir:



Cursos de matrícula flexible Oferta de idiomas del CDL
Notícies: