Curs

10. LA CUINA DE LA MEDITERRÀNIA

  • Des de: 10/3/25
  • Fins a: 5/5/25
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 12/7/24

Matrícula disponible fins al 27/2/25

Promogut per:
Vicerrectorado de Arte, Ciencia, Tecnología y Sociedad

Responsable de l'activitat:
Vicerrector/a Arte, Ciencia, Tecnología y Sociedad


Inscripció online tancada

Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

10 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
LUNES 16:00-18:00

Marzo 2025: 10, 24, 31
Abril 2025: 7,14

REQUISITO: PERSONAS MAYORES DE 50 AÑOS

Lloc d'impartició
Antes del inicio del curso se enviará por correo electrónico el horario detallado y lugar de impartición y, además, estará disponible en la página web de la Universidad Sénior.
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2024-2025

ECTS

0

Campus

València

10 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis Des de
30 € Públic en general Alumnado nuevo ingreso 1 termini 19/7/24
30 €  Alumnado Sénior 2023-2024 1 termini 12/7/24
30,00 € - Público en general

Apertura de matrícula:
Alumnado Sénior 2023-2024: 12/07/24 09:00
Alumnado nuevo ingreso: 19/07/24 09:00

Objectius

El curs és un recorregut per la cuina de la Mediterrània. S’hi farà una reflexió sociològica sobre l’alimentació, posant el focus en tres productes i en un plat que represente la cuina de la Mediterrània.


Professors

  • Pau Pérez Ledó Professional del sector

Temes que s'hi desenvolupen

1. Sociologia de l’alimentació. El significat social del menjar
2. Pa
3. Vi
4. Dolços
5. Un plat representatiu de la cuina mediterrània


Contacte

Inscripció online tancada