Curs

13. CUINA I SALUT

  • Des de: 15/10/24
  • Fins a: 26/11/24
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 2/7/24

Matrícula disponible fins al 17/7/24

Promogut per:
Vicerrectorado de Arte, Ciencia, Tecnología y Sociedad

Responsable de l'activitat:
Vicerrector/a Arte, Ciencia, Tecnología y Sociedad


Inscripció online tancada

Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

12 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
MARTES 16:00-18:00

Octubre 2024: 15, 22, 29(*)
Noviembre 2024: 5, 19, 26(*)

(*)Dos grupos de prácticas en Valencia Club Cocina, plaza San Felipe Neri,6 bajo

Lloc d'impartició
Antes del inicio del curso se enviará por correo electrónico el horario detallado y lugar de impartición y, además, estará disponible en la página web 29/10/24 y 26/11/24 Dos grupos de prácticas en Valencia Club Cocina, plaza San Felipe Neri,6 bajo
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2024-2025

ECTS

0

Campus

València

12 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis Des de
77 € Públic en general Alumnado nuevo ingreso 1 termini 9/7/24
77 €  Alumnado Sénior 2023-2024 1 termini 2/7/24
77,00 € - Público en general

Apertura de matrícula:
Alumnado Sénior 2023-2024: 2/07/24 09:00
Alumnado nuevo ingreso: 9/07/24 09:00

Objectius

Aprendre a triar i cuinar els aliments per a mantenir la salut a llarg termini. L'alumnat aprendrà les pautes d'una dieta equilibrada, tècniques culinàries bàsiques i què li ocorre als aliments quan es cuinen. Estratègies culinàries per a patologies comunes associades a l'edat.


Professors

  • Mª Jesús Pagán Moreno Profesor/a Titular de Universidad

Temes que s'hi desenvolupen

Al llarg dels últims anys, la societat s'ha conscienciat de la importància que comporta una bona alimentació, malgrat la complexitat que comporta per la diversitat de components que en ella influeixen i per la necessitat de singularitzar-la per a cada individu. La cuina és sens dubte part important en la transformació dels aliments i influeix directament en la qualitat nutricional d'aquests.

Temari del Curs
1r Pautes de Dieta Equilibrada
2n Tècniques culinàries bàsiques
3r Alimentació per a la salut, cuina saludable: Què menjar si patisc…?: diabetis, hipertensió, problemes coronaris, càncer, intolerància o al·lèrgies alimentàries, celiaquia, obesitat….

Classes pràctiques a realitzar a València Club Cuina
Plaza Sant Felip Neri, núm. 6 baix, València

Es realitzarà un showcooking amb degustació d'alguns plats adaptats a les tècniques i situacions que s'estudien en teoria.


Contacte

Inscripció online tancada