Curs

CAMPS MAGNÈTICS EN INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES I VOLTANTS I EL SEU CÀLCUL I REPRESENTACIÓ AMB CRMAG PLUS

  • Des de: 15/3/22
  • Fins a: 15/10/22
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • En línia

Preinscripció des del 16/2/22

Matrícula disponible fins al 31/8/22

Una vegada acceptada la teua matrícula disposes de 45 dies per a finalitzar el curs

Promogut per:
Dpto. de Ingeniería Eléctrica

Responsable de l'activitat:
Carlos Roldan BlayModalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


25 hores


0 hores

Lloc d'impartició
Online por POLIFORMAT
Certificació

Aprofitament

Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2021-2022

ECTS

2,5

Campus

València

0 h

Presencials

25 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis Des de Fins a
110,00 € Personal UPV  1 termini - -
110,00 € Alumne UPV  1 termini - -
110,00 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV  1 termini - -
150,00 € Públic en general  1 termini - -
150,00 € - Público en general
110,00 € - Personal UPV
110,00 € - Alumni UPV PLUS o AAA UPV
110,00 € - Alumno UPV

Objectius

Millorar la seua comprensió sobre la relació entre instal·lacions elèctriques i camps magnètics. Predir qualitativament les zones d'influència previsibles d'una instal·lació. Plantejar opcions adequades per a disminuir la influència magnètica de les instal·lacions elèctriques. Calcular (utilitzant el programa CRMag PLUS) els valors de densitat de flux magnètic produïts per una instal·lació. Analitzar la influència d'una instal·lació sobre els elements o locals pròxims, a partir dels resultats obtinguts amb el programa CRMag PLUS. Completar els informes sobre camp magnètic que la reglamentació actual exigeix en els projectes d'instal·lacions d'alta tensió.

Acció formativa dirigida a

Tècnics titulats competents en instal·lacions elèctriques d'alta i baixa tensió. Alumnes cursant els últims cursos dels graus que habiliten per a l'exercici professional citat en el punt anterior. Professionals que desenvolupen la seua activitat en l'àmbit de les instal·lacions elèctriques d'alta i baixa tensió. Altres tècnics i professionals relacionats amb el projecte, muntatge, manteniment o supervisió d'instal·lacions elèctriques d'alta i baixa tensió.


Professors

  • Carlos Roldan Blay Profesor/a Titular de Universidad
  • Carlos Roldán Porta Catedrático/a de Universidad

Metodologia didàctica i sistemes d'evaluació

Totes les lliçons estan gravades en format vídeo. Hi ha material complementari que es pot descarregar per a visualitzar. Durant la duració activa de cada estudiant en el curs (fixada en les bases), és possible descarregar el programari CRMag PLUS i activar la llicència en manera demostrativa. Aquesta llicència caducarà l'últim dia actiu de cada estudiant (data de matrícula més duració fixada en les bases). Per exemple, si la duració del curs és 45 dies i un estudiant es matricula l'1 de març, pot activar la llicència fins al 15 d'abril (45 dies després). Després d'aquest període, com a alumne o exalumne del curs, la llicència indefinida té un descompte que pot aplicar-se en la compra en qualsevol moment.

Temes que s'hi desenvolupen

Campos magnètics creats per corrents elèctrics. Interacció dels camps magnètics de baixa freqüència amb els éssers vius. Límits admissibles de la intensitat de camp magnètic sobre les persones: Normes i recomanacions. Reducció dels valors d'intensitat de camp magnètic en instal·lacions industrials. El programa CRMag PLUS: abast i limitacions. Instal·lació i ús del programa CRMag PLUS. Desenvolupament de casos d'aplicació. Proposta de casos a desenvolupar pels alumnes.