Preinscripció des del 27/5/22
(*) Fins al 31/12/24 per a la finalització de treballs.
Responsable de l'activitat:
Mª Consuelo Gonzalez Martinez
Presencial | En línia | Emissió en directe |
---|---|---|
335 hores |
0 hores |
0 hores |
Horari |
---|
Matí i vesprada
|
Lloc d'impartició |
---|
Siempre que la situación sanitaria lo permita, las clases serán en formato presencial, los viernes por la tarde de 15:30 a 20:30 horas en algún aula de la Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural (edificios 3G, 3H y 3P). En caso contrario, las clases se impartirán de forma no presencial pero síncrona, a través de la herramienta Teams de Microsoft. Ocasionalmente, se podrán ocupar otros espacios, tales como laboratorios o salas de catas. Los alumnos serán informados de cualquier cambio. |
Diploma d'Extensió Universitari
Preu | Col·lectiu | Terminis | Des de | Fins a |
---|---|---|---|---|
1.150 € | Alumne UPV | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 31/5/22 | 25/7/22 |
1.150 € | Alumni UPV PLUS | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 31/5/22 | 25/7/22 |
1.150 € | Personal UPV | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 31/5/22 | 25/7/22 |
1.250 € | Alumne UPV | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 26/7/22 | 22/9/22 |
1.250 € | Alumni UPV PLUS | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 26/7/22 | 22/9/22 |
1.250 € | Personal UPV | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 26/7/22 | 22/9/22 |
1.250 € | Públic en general | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 31/5/22 | 25/7/22 |
1.350 € | Públic en general | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 26/7/22 | 22/9/22 |
1.150 € | Alumnos no UPV que acrediten ser socios de FEDACOVA | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 31/5/22 | 25/7/22 |
1.250 € | Alumnos no UPV que acrediten ser socios de FEDACOVA | 2 Terminis (Pagament Bimensual) | 26/7/22 | 22/9/22 |
El títol permet realitzar pràctiques externes extracurriculars durant el període lectiu. Les pràctiques externes extracurriculars tindran amb caràcter general una duració màxima de fins al 30% dels crèdits necessaris per a superar la titulació en estudis de grau i de fins al 40% en els títols propis de postgrau.
Pàgina web: http://tecnologiadealimentos.blogs.upv...