Curs

ENTREVISTA DE SELECCIÓ EN LÍNIA 4/22

  • Des de: 27/10/22
  • Fins a: 27/11/22
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • En línia

Preinscripció des del 2/9/22

Matrícula disponible fins al 3/11/22

Promogut per:
Vicerrectorado de Empleo y Formación Permanente

Responsable de l'activitat:
Vicerrector/a Empleo Y Formación Permanente



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


20 hores


0 hores

Lloc d'impartició
Curso on line, asíncrono. El alumno realiza el curso según su disponibilidad
Certificació

Aprofitament

Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2022-2023

ECTS

2

Campus

València

0 h

Presencials

20 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
0 € Alumni UPV PLUS  -
0 € Alumne UPV  -
0 € Titulat UPV  -
0,00 € - Alumno UPV
0,00 € - Alumni UPV PLUS
0,00 € - Titulado UPV
No permitido - Público en general

Objectius

1. Identificar els diferents tipus d'entrevista i d'entrevistadores/as que pot trobar-se en un procés de selecció.
2. Conéixer les claus de preparació per a realitzar satisfactòriament una entrevista de selecció (autoconeixement, informar-se sobre l'empresa, comportaments més adequats i actituds recomanables, maneig del llenguatge verbal i corporal, formular preguntes a l'entrevistador /a, contestar els diferents tipus de preguntes ...).

Acció formativa dirigida a

Alumnat o titulados/as UPV.


Professors

  • Inmaculada Badenes Luz Técnico/a Superior

Temes que s'hi desenvolupen

En este curs de preparació per a superar les entrevistes d'un procés de selecció es tracten els continguts següents: Unitat 1. Què és l'entrevista de selecció. Què és una entrevista de selecció, els objectius de la mateixa, tipus d'entrevistes segons distints criteris, tipus d'entrevistadors i entrevistes en idiomes.
Unitat 2. Com s'organitzen les empreses i els seus processos de selecció. Estructures i àrees de les organitzacions, el paper del departament de Recursos Humans i la seua aportació al procés de selecció, les fases d'un procés de selecció i com accedir a les ofertes d'ocupació.
Unitat 3. Com preparar-se l'entrevista. Conéixer-se i informar-se sobre l'empresa. L'autoanàlisi com a ferramenta per a preparar l'entrevista, recursos per a conéixer-se professionalment i personalment, la matriu DAFO aplicada a l'autoconeixement, altres ferramentes, i informar-se sobre l'empresa a través de distintes vies.
Unitat 4. La comunicació en l'entrevista. L'entrevista com a acte de comunicació, el llenguatge verbal, paralingüística i la comunicació no verbal.
Unitat 5. Comportaments i actituds recomanables durant l'entrevista. Consells generals per a actuar en una entrevista de selecció, les entrevistes no presencials (entrevista telefònica, vídeo crida, a través de plataformes online) , l'asertividad en l'entrevista, les teues preguntes i la sinceritat en l'entrevista.
Unitat 6. Les preguntes de l'entrevista. Tipus de preguntes i alguns consells per a respondre, preguntes sobre el currículum, sobre capacitats, punts dèbils, del coneixement de l'àrea professional i xarxa de contactes, sobre valors i opinions, vida familiar, temps lliure i salut, sobre motivació i objectius professionals i del domini d'altres idiomes"


Visita altres cursos relacionats amb...

entrevista autoconeixement autoanàlisis.