Curs

L'ESCRIPTURA ACADÈMICA. ELS GÈNERES DE LA INVESTIGACIÓ I LES SEUES MODALITATS EN LES BELLES ARTS.

  • Des de: 22/5/23
  • Fins a: 25/5/23
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 3/4/23

Promogut per:
Dpto. de Dibujo

Responsable de l'activitat:
Carlos Martínez Barragán



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

10 hores


0 hores


0 hores

Horari

De matí
Lunes, 22 de mayo de 2023, 11:30-13:30h
Martes, 23 de mayo de 2023, 11:30-13:30h
Miércoles 24 de mayo de 2023, 11:30-14:30h
Jueves 25 de mayo de 2023, 11:30-14:30h

Lloc d'impartició
B.0.5 Facultad de Bellas Artes
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2022-2023

ECTS

0

Campus

València

10 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
50 € Públic en general 
50,00 € - Público en general

Objectius

OBJECTIUS. - Explicar la finalitat de l'escriptura acadèmica. - Conéixer la classificació dels principals gèneres d'escriptura acadèmica, així com els usos pràctics. - Realitzar pràctiques de cadascun dels gèneres - Possibilitat de supervisar i orientar textos personals

Acció formativa dirigida a

Públic en general


Professors

  • Guillermo Cano Rojas Professional del sector
  • Carlos Martínez Barragán Profesor/a Titular de Universidad

Metodologia didàctica i sistemes d'evaluació

Les metodologies docents seran la lliçó magistral i les pràctiques de classe. L'avaluació es farà mitjançant l'observació.

Temes que s'hi desenvolupen

Un dels reptes més grans per als estudiants de grau i postgrau en general, i molt especialment per als de Belles Arts, és conèixer i desenvolupar els diferents tipus d'escriptura universitària i professional. No només és important adquirir coneixements i formar-se adequadament a l'activitat docent i investigadora, sinó que és fonamental conèixer i desenvolupar l'escriptura que manifesta i comunica aquests coneixements. El tractament de l'escriptura és un component essencial que marca diferències molt significatives a qualsevol nivell educatiu ia qualsevol àmbit professional. Aquest curs és el complement perfecte per a la formació universitària i està emmarcat dins dels criteris científics de les Belles Arts segons l‟Agència Nacional d‟Avaluació de la Qualitat il‟Acreditació (ANECA). És de caràcter teoricopràctic, i els continguts ens permetran conèixer els diferents gèneres d'escriptura acadèmica, les característiques, els usos i les finalitats, així com practicar l'escriptura de les diferents modalitats. PROGRAMA SESSIÓ 1. Revisar allò essencial: estratègies de lectura i d'escriptura. SESSIÓ 2. L'escriptura acadèmica. Usos, finalitats i gèneres. L'escriptura de tesi. Com plantejar un problema de recerca, uns objectius i, si escau, una hipòtesi. Com es pot estructurar i redactar una tesi a partir de la formulació d'un problema específic, dels objectius i, si escau, d'una hipòtesi concreta. SESSIÓ 3. Larticle científic. SESSIÓ 4. Larticle de revisió. La comunicació. SESSIÓ 5. Altres gèneres de la Història, Crítica o Teoria: la ressenya, el catàleg, el projecte.

Visita altres cursos relacionats amb...

escriptura acadèmica metodologia de la investigació...