Títol propi

DIPLOMA DE EXPERTO EN BIOMOLECULES FOR FOOD

  • Des de: 8/1/25
  • Fins a: 28/2/25*
  • Campus de València
  • Presencial

Preinscripció des del 31/7/24

(*) Fins al 1/3/25 per a la finalització de treballs.

Responsable de l'activitat:
Mª Consuelo Gonzalez Martinez



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

150 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
Lunes, martes, miércoles, jueves y viernes: tardes de 15.30h a 20.00h

Lloc d'impartició
Aulas CFP
Titulació

Diploma d'Expert

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2024-2025

ECTS

15

Campus

València

150 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
600 € Titulat UPV 10 Terminis (Pagament Mensual)
600 € Alumni UPV PLUS 10 Terminis
600 € Alumne UPV 10 Terminis (Pagament Mensual)
600 € Personal UPV 10 Terminis (Pagament Mensual)
750 € Públic en general 10 Terminis (Pagament Mensual)
750€ (en 10 plazos) Público en general
600€ (en 10 plazos) Alumni UPV PLUS
600€ (en 10 plazos) Alumno UPV
600€ (en 10 plazos) Titulado UPV
600€ (en 10 plazos) Personal UPV

Pràctiques

El títol permet realitzar pràctiques externes extracurriculars durant el període lectiu. Les pràctiques externes extracurriculars tindran amb caràcter general una duració màxima de fins al 30% dels crèdits necessaris per a superar la titulació en estudis de grau i de fins al 40% en els títols propis de postgrau.


Assignatures

01

FOOD GRADE PROCESSES FOR BIOMOLECULE DEVELOPMENT: PRODUCTION, EXTRACTION, PURIFICATION, AND FORMULATION

2,5 ECTS

Jose Javier Benedito Fort: Catedr�tico/a de Universidad

Pedro Jose Fito Suñer: Catedr�tico/a de Universidad

José Vicente García Pérez: Catedr�tico/a de Universidad

María Eugenia Martín Esparza: Profesor/a Titular de Universidad

Lucia Segui Gil: Profesor/a Titular de Universidad

02

BIOPOLYMERS

2,5 ECTS

Lorena María Atarés Huerta: Catedr�tico/a de Universidad

María Amparo Chiralt Boix: Catedr�tico/a de Universidad

Mª Consuelo Gonzalez Martinez: Catedr�tico/a de Universidad

Sergio Torres Giner: Investigador Doctor

María De Los Desamparados Vargas Colás: Catedr�tico/a de Universidad

03

FOODOMICS

2 ECTS

Jose Luis Aleixandre Tudo: Profesor/a Titular de Universidad

Rosa María Peiró Barber: Profesor/a Titular de Universidad

María De Los Desamparados Vargas Colás: Catedr�tico/a de Universidad

Francisco Vera Sirera: Profesor/a Permanente Laboral

04

ACTIVE COMPOUNDS IN FOOD

2 ECTS

Jose Luis Aleixandre Tudo: Profesor/a Titular de Universidad

Cristina Barrera Puigdollers: Profesor/a Titular de Universidad

Isabel Hernando Hernando: Catedr�tico/a de Universidad

05

BIOMOLECULES IN THE DEVELOPMENT OF NOVEL FOOD

2 ECTS

Jose Manuel Barat Baviera: Catedr�tico/a de Universidad

Edgar Perez Esteve: Profesor/a Titular de Universidad

06

DIGESTION AND ABSORPTION OF FOOD

2 ECTS

Ana María Andrés Grau: Catedr�tico/a de Universidad

Ana Belen Heredia Gutierrez: Catedr�tico/a de Universidad


Secretaria

Contacto:
Horario de Atención al Público:
Teléfono:
Fax:
E-Mail:
Web:
Ubicación:

Inscriu-te sense compromís ara


Inscripció online tancada