Curs

IFS FOOD. CALIDAD Y SEGURIDAD DE LOS ALIMENTOS

  • Des de: 30/5/16
  • Fins a: 15/6/16
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Semipresencial

Preinscripció des del 22/4/16

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

36 hores


24 hores


0 hores

Horari

De vesprada
Lunes 30 Mayo: (16:00-20:15)
Martes 31 Mayo: (16:00-20:15)
Jueves 2 Junio: (16:00-20:15)
Lunes 6 Junio: (16:00-20:15)
Martes 7 Junio: (16:00-20:15)
Jueves 9 Junio: (16:00-20:15)
Lunes 13 Junio: (16:00-20:15)
Martes 14 Junio: (16:00-20:15)
Miércoles 15 Junio: (16:00-20:15)

Lloc d'impartició
1.04 del edificio 3P
Certificació

Aprofitament

Modalitat

SEMIPRESENCIAL

Curs

2015-2016

ECTS

6

Campus

València

36 h

Presencials

24 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
200 € Alumne UPV  1 termini
200 € Alumni UPV PLUS o AAA UPV  1 termini
200 € Personal UPV  1 termini
250 € Públic en general  1 termini
200,00 € - Alumno UPV
200,00 € - Alumni UPV
200,00 € - Personal UPV
250,00 € - Público en general

Professors

  • Tomas Aleza Ros Professional del sector
  • Francisco Andrés García Professional del sector
  • Maria Isabel Escriche Roberto Catedrático/a de Universidad
  • Lorena Núñez Rodríguez Professional del sector
  • José Antonio Amorós Chillida Professional del sector
  • Eva María Doménech Antich Profesor/a Contratado/a Doctor/a
  • Xana Fontenla González Professional del sector
  • Vicente Verdú López Professional del sector

Contacte