Curs

IFS FOOD. FOOD DEFENSE

  • Des de: 5/5/14
  • Fins a: 14/5/14
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 4/4/14

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

20 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
Lunes 5 mayo: 16:00-20:00
Miercoles 7 mayo: 16:00-20:00
Viernes 9 mayo: 16:00-20:00
Lunes 12 mayo: 16:00-20:00
Miercoles 14 mayo: 16:00-20:00

Lloc d'impartició
Aulas de la ETSIAMN
Certificació

Aprofitament

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2013-2014

ECTS

2

Campus

València

20 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
120 € Alumne UPV 
150 € Públic en general 
120,00 € - Alumno UPV
150,00 € - Público en general

Professors

  • Eva María Doménech Antich Profesor/a Contratado/a Doctor/a
  • Ricardo Fabregat Peregrin Professional del sector
  • Jose Ramon Martínez Soriano Professional del sector
  • Maria Isabel Escriche Roberto Catedrático/a de Universidad
  • José Daniel Llorens García Professional del sector