Curs

LAS INDUSTRIAS DE LOS DULCES, CHOCOLATES Y TURRONES

  • Des de: 26/5/17
  • Fins a: 2/6/17
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 26/3/17

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

10 hores


1,2 hores


0 hores

Horari

De vesprada
viernes tarde

Lloc d'impartició
Aula 1.3 del edificio 3G "ETS de Ing. Agron. y del Medio Natural"
Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2016-2017

ECTS

1,12

Campus

València

10 h

Presencials

1,2 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
110 € Públic en general  1 termini
110€ Público en general

Professors

  • Pascual Andreu Navarro Professional del sector
  • Ana Julia González Bellver Professional del sector
  • Silvia Roig Marí Professional del sector
  • María Luisa Castelló Gómez Profesor/a Titular de Universidad
  • Inmaculada Martinez Curzá Professional del sector
  • María De Los Desamparados Vargas Colás Profesor/a Titular de Universidad

Projecte formatiu