Curs

INNOVACION TECNOLOGICA, LIDERAZGO Y TRABAJO EN EQUIPO

  • Des de: 10/1/20
  • Fins a: 17/1/20*
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Preinscripció des del 10/11/19

(*) Fins al 31/12/21 per a la finalització de treballs.

Promogut per:
Instituto Universitario de Ingeniería de Alimentos (FoodUPV)

Responsable de l'activitat:
Ana María Andrés Grau



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

10 hores


1,2 hores


0 hores

Horari

Matí i vesprada
jueves mañana y tarde, viernes tarde

Lloc d'impartició
Aula 1.04 del edificio 3P
Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2019-2020

ECTS

1,12

Campus

València

10 h

Presencials

1,2 h

En línia

Preu Col·lectiu Terminis
110 € Públic en general  1 termini
110€ Público en general

Professors

  • Vicente Fernández Martínez Professional del sector
  • Alfonso Navarro Marzal Professional del sector
  • José Manuel Jabaloyes Vivas Profesor/a Titular de Universidad
  • José Miguel Vicente Gomila Profesor/a Asociado/a

Projecte formatiu