Curs

INTRODUCCIÓN AL MINDFULNESS

  • Des de: 3/2/16
  • Fins a: 24/2/16
  • Campus de Gandia
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Promogut per:
Escuela Politécnica Superior de Gandia

Responsable de l'activitat:



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

10 hores


0 hores


0 hores

Horari

De vesprada
Miércoles 03, 10, 17 y 24 de febrero de 2016 de 17:30 a 20:00 horas

Lloc d'impartició
Campus de Gandia UPV - Salón de Grados (Edificio G, Planta 1)
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2015-2016

ECTS

0,4

Campus

Gandia

10 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
85 € Públic en general 
85,00 € - Público en general

Objectius

En finalitzar el curs l'alumne haurà après a afrontar l'estrès o emocions difícils, desenvolupant les seues capacitats fique-cognitives reguladores de la concentració i atenció plena, fonamentals per a afrontar processos de gestió de la innovació, emprenedoria i tots aquells que requerisquen atenció plena.

Acció formativa dirigida a

Totes aquelles persones que vulguen gestionar el seu dia a dia de forma eficient afrontant reeixidament els processos d'estrès, aquelles activitats que requerisquen atenció plena i desitgen desenvolupar les seues capacitats fique-cognitives aportant valor i benestar a la seua activitat diària.


Professors

  • Isabel Barrado Lopez Professional del sector

Metodologia didàctica i sistemes d'evaluació

Introducció teòrica amb gran contingut pràctic i treball d'assimilació posterior a casa.

Temes que s'hi desenvolupen

El programa Mindfulness (MBSR), és una intervenció psico-educativa que té com a finalitat reduir el malestar psicològic. Desenvolupat per Jon Kabat-Zinn, en la Facultat de Medicina de la Universitat de Massachusetts (EUA), instrueix sobre les millors estratègies per a afrontar l'estrès o les emocions difícils, sempre cercant aplicacions pràctiques per a la vida quotidiana i professional.

Desenvolupa les capacitats de "estar present" en allò que està ocorrent, traient el màxim rendiment al que la realitat ens ofereix a cada moment i responent sense automatisme, ni impulsividad. Desenvolupa la capacitat fique-cognitiva reguladora dels processos de concentració i atenció plena. Desenvolupa les capacitats d'autorregulació emocional. Desenvolupa capacitats socioemocionales com l'empatia i la capacitat de sintonitzar amb els altres. Aquestes capacitats són fonamentals per a acompanyar als processos d'innovació i fomentar la cultura de l'emprenedoria i la innovació conscient, fomentant la comprensió i acceptació dels estats actuals, actuant sobre la percepció i intuïció per a ser més originals i innovadors.

Desenvolupa estratègies adaptatives i el coneixement d'eines pràctiques amb les quals afrontar els desafiaments de l'entorn professional o de la vida quotidiana. Inclou Relaxació, Meditació, Ioga suau i explicacions útils sobre les bases de l'estrès i les emocions. Practiquem la Consciència Plena (Mindfulness), per a "estar present" en allò que està ocorrent, per a donar-nos l'oportunitat d'afrontar conscientment l'estrès, el malestar, la malaltia, la pèrdua i els desafiaments de la vida.


Mòdul 1: Que és Mindfulness i com funciona l'atenció.
Mòdul 2: L'estrès que afecta al cos i a la ment.
Mòdul 3: La resiliència per a respondre a l'estrès.
Mòdul 4: La comunicació conscient i la gestió del temps.


Visita altres cursos relacionats amb...

mindfulness gestió del temps habilitats directives negociació