Jornada

EL PORT DE VALÈNCIA: CONEIX-LO

  • Des de: 24/4/24
  • Fins a: 24/4/24
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Promogut per:
Vicerrectorado de Empleo y Formación Permanente

Responsable de l'activitat:
Vicerrector/a Empleo Y Formación Permanente



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

2 hores


0 hores


0 hores

Horari

De matí
Miércoles 24, 10:00-12:00 h.

Lloc d'impartició
Aula 7-8 CFP UPV. Edificio Nexus 6G 2ªPlanta
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2023-2024

ECTS

0

Campus

València

2 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
0 € Públic en general 
0,00 € - Público en general

Objectius

El port de València és un port interoceànic d'enorme importància en l'economia espanyola i valenciana. En les últimes dècades el port ha registrat un creixement espectacular i té un futur amb reptes i oportunitats. El comerç marítim internacional es produeix a través dels ports. Es presenta el Màster en Gestió Portuària i Transport Intermodal, títol propi de la UPV gestionat per l'Autoritat Portuària de València i la Fundació Valenciaport. Aquest Màster té com a objectiu principal la formació de professionals que intervenen en el sector i l'activitat portuària.
Després d'una conferència presencial a les aules del CFP de l'edifici Nexus de la UPV, igualment s'organitzarà com a part del Taller una visita amb vaixell al port de València. Es disposarà d'autobús per al trasllat al port de València dels participants en el taller.
Ponents:
Francesc Sánchez Sánchez.
Director General de l'Autoritat Portuària de València. Enginyer de Camins, Canals i Ports, titulat a la Universitat Politècnica de València. Va ser Director d'Estratègia, Innovació i Desenvolupament de l'Autoritat Portuària de València fins que en 2007 es va traslladar al port de Tarragona per a ocupar la Direcció General.També ha sigut subdirector de Gestió i Explotació de la APV i Director del Departament de Sistemes de la Informació. Des de 2015 és Director del Port de València.
Ana Rumbeu Daviu.
Fundació Valenciaport. Direcció d'estudis Màster en Gestió Portuària i Transport Intermodal.
Vicent Esteban Chapapría.
Director Académico del Màster en Gestió Portuària i Transport Intermodal.
José Aguilar Herrando.
Director del Departament d'Enginyeria i Infraestructura dels Transports (ERT responsable del Màster en Gestió Portuària i Transport Intermodal).