Jornada

SOBREVIURE A L'ERA IA ¿AMENAÇA U OPORTUNITAT? AMB PAU GARCIA-MILÀ

  • Des de: 23/4/24
  • Fins a: 23/4/24
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • Presencial

Matrícula disponible fins al 23/4/24

Promogut per:
Vicerrectorado de Empleo y Formación Permanente

Responsable de l'activitat:
Vicerrector/a Empleo Y Formación Permanente



Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

1,5 hores


0 hores


0 hores

Horari

De matí
Martes, 23 de Abril:12:00-13:30

Lloc d'impartició
Paraninfo (rectorado) UPV
Certificació

Assistència

Modalitat

PRESENCIAL

Curs

2023-2024

ECTS

0

Campus

València

1,5 h

Presencials

0 h

En línia

Preu Col·lectiu
0 € Públic en general 
0,00 € - Público en general

Objectius

Inspiració pura. Incita al públic a activar el seu propi procés creatiu dins de qualsevol organització o com a emprenedors.
Explica i exemplifica utilitzant la tecnologia com a eina fonamental, demostrant empíricament que la tecnologia serveix a les persones, si les persones entenen com aprofitar els avanços que es presenten constantment.
D'altra banda, exposa els seus fracassos com a part del camí. Mostra el fracàs com un actiu estratègic en procés de crear projectes d'èxit, des de la seua pròpia experiència. Pau contagia entusiasme, removent, provocant a les persones que tenen la sort de viure una de les seues actuacions.

Pau Garcia-Mila és un emprenedor en sèrie i comunicador nascut a Barcelona en 1987. Va fundar la seua primera empresa als 17 anys, que va ser posteriorment adquirida per Telefónica. Ha sigut nomenat Innovador de l'Any en 2011 per la publicació del MIT TR-35, i és guanyador del premi FPdGI Princesa de Girona. Entre més d'una desena d'iniciatives empresarials cal destacar que Pau és també fundador de Ideafoster, consultora especialitzada en innovació disruptiva que en 2018 va ser adquirida per Canvia (empresa del grup Advent International), i de Founderz, escola de negocis en línia no convencional. Participa habitualment en diversos programes de ràdio i televisió, i imparteix en conferències a tot el món sobre creativitat, Innovació, gestió de l'Èxit i Fracàs entre altres temes. Compagina tot això amb el seu rol de Professor en la prestigiosa escola de negocis ESADE on és part de l'equip del Màster en Digital Business.