Jornada

VII JORNADA SOBRE TECNOLOGIA AL SERVEI DEL SECTOR AGROALIMENTARI

  • Des de: 26/6/25
  • Fins a: 26/6/25
  • Campus de València
  • Idioma: Castellà
  • En línia

Promogut per:
Escuela Técnica Superior de Ingeniería Industrial

Responsable de l'activitat:
Antonio Reig Fabado


Inscripció online tancada

Modalitat

Presencial En línia Emissió en directe

0 hores


0 hores


6 hores*

Horari

De matí
jueves 26 junio: 09:00-15:00

(*) En aquesta activitat, es realitzaran classes a distància amb emissió en directe

Lloc d'impartició
Streaming. Presencial: Auditorio CPI UPV (Plazas limitadas para profesionales interesados)
Certificació

Assistència

Modalitat

EN LÍNIA

Curs

2024-2025

ECTS

0

Campus

València

0 h

Presencials

6 h

En línia

Preu Col·lectiu
0 € Públic en general 
0,00 € - Público en general

Objectius

Conoixer el sector agroalimentari

Acció formativa dirigida a

Professionals
Per a assistència presencial, és necessari contactar prèviament amb l'organitzador:
Antonio Reig: areig@fis.upv.es



Temes que s'hi desenvolupen

VII Jornades sobre tecnologia al servei del sector AGROALIMENTARI
Dijous 26 de Juny de 2025
9.00 INAUGURACIÓ
GENERALITAT VALENCIANA. Sr. Vicente Tejeda. Secretari autonòmic d'Agricultura, Aigua, Ramaderia i Pesca
ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIA AGRONÒMICA I DEL MEDI NATURAL. Sra. Constança Rubio. Directora
UPV. Sr. Antonio Reig. Coordinador Jornada

9.15 CONFERÈNCIA INAUGURAL: “Tecnologia i nous hàbits de consum. L'experiència de KM ZERO Food Innovation Hub"
KM ZERO. Sr. Raúl Martín. CEO de Família Martínez

9.40 TAULA REDONA 1: “Agricultura de precisió: qualitat i rendibilitat”
Modera: GRUP COOPERATIU CAJAMAR. Sr. José Manuel Enríquez. Gerent de Negoci Agroalimentari de Cajamar.
CITROSOL. Sr. Benito Orihuel. Postharvest Advisor
MESBOOK. Sr. Diego Sáez de Eguílaz. Soci Director
DETERRA. Sr. Santiago Torres. Director de Qualitat
OGÁYAR CONSULTING. Sr. Juan José Martí. Soci-Director

10.30 CONFERÈNCIA: “Tecnologia al servei del sector agroalimentari”
SIEMENS. Sr. Eduard Marfa. Global Màrqueting Director, Digital Enterprise at Siemens Digital Industries

10.55 PAUSA
11.30 TAULA REDONA 2: “Reptes, Innovació i E ciència del Manteniment en la indústria agroalimentària”
Modera: CAIXABANK – AGROBANK. Sr. Carlos Campos. Director **AgroBank Direcció Territorial Comunitat Valenciana i Regió de Murcia
KAIZEN INSTITUTE. Sr. Jorge Lloret, Director Operacions Llevant
ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE MANTENIMENT. AEM. Sr. Manuel Járrega. Secretari del Comitè de Manteniment en el sector de l'Alimentació
CARREFOUR. Sr. Juan Alejandro Martínez. Gerent de Manteniment
FERCHAU. Sr. Enrique Navarro. Director territorial Llevant en Ferchau Spain
MERCAVALENCIA. Sr. José Manuel Domingo. Responsable de Manteniment

12.20 TAULA REDONA 3: “Sector agro alimentari: Experiències i lliçons
apreses”
Modera: BANC SABADELL. Sr. José Antonio Cola. Director Segment Empreses Territorial
ANDERSEN. Sr. Carlos Mínguez. Partner
CÀTEDRA UPV-AGRIVOLTAICA. Zulema Sousa. Administradora IDS Topografia
PROSOLIA ENERGY. Sr. Javier Martínez. CEO
FRUITES INMA. Sra. Inmaculada Torregrosa. Presidenta i Directora Comercial

13.25 CLAUSURA
CREÏLLES AGUILAR. Sr. Robert Aguilar. Responsable Màrqueting




Contacte

Inscripció online tancada