Logo UPV

FORMACIÓ PER A EMPRESES UPV | CFP

La Universitat Politècnica de València t'ofereix la formació a mida que necessita la teua empresa per a millorar les competències dels teus empleats.

La Universitat Politècnica de València és el soci formatiu de multitud d'entitats i empreses que han confiat en nosaltres a l'hora de formar els empleats. Mitjançant la firma d'un acord de formació, empreses i entitats poden sol·licitar a la UPV la formació a mida que la necessiten per als seus treballadors.

La formació que necessites

Dissenyem el curs a mida que necessites per als teus empleats. Un temari específic que cobreix les necessitats formatives de la teua empresa.

Tots els mitjans UPV a disposició teua

Ens encarreguem de tot el que fa falta per a fer el curs. La teua empresa disposarà d'aules físiques i virtuals per a dur a terme el curs.

Amb la qualitat UPV

Tota la formació de la UPV l'avaluen els alumnes que la reben, això ens permet adaptar-nos i millorar per a oferir formació de qualitat. A més, tots els nostres alumnes disposen d'un certificat d'assistència o aprofitament per a acreditar els coneixements..

LA FORMACIÓ MÉS BONA PER A LA TEUA EMPRESA

La Universitat Politècnica de València compta amb experts reconeguts en la seua matèria, amb coneixements permanentment actualitzats. Més de 2.500 experts a disposició de la vostra empresa.

Demana'ns informació

La consecució dels objectius de l'empresa és el fruit del treball de les persones que en formen part. La preparació d'aquestes persones és un factor clau per a millorar els resultats de les empreses..

La Universitat Politècnica de València disposa d'instal·lacions d'una gran qualitat i un ambient agradable de treball on podràs dedicar-te plenament a aprendre. Disposes d'aules perfectament condicionades equipades amb tots els avanços tecnològics..

A més, disposaràs de sales específiques per a reunions o congressos i aules d'informàtica. També podràs fer ús dels serveis de la Universitat: Biblioteca, Àrea d'Esports, Hemeroteca, etc. (*).

Tots els nostres cursos segueixen rigorosos controls que estableix la mateixa Universitat amb la finalitat de garantir la màxima qualitat de les matèries impartides. Així, doncs, els certificats oficials que expedeix la Universitat Politècnica de València tenen un gran reconeixement en tot l'entorn empresarial.

Adreça de contacte: empresas@cfp.upv.es

* La disponibilitat d'aquests serveis va en funció de les activitats contractades.

265

Professionals del sector

3860

Hores de formació

5464

Matrícules

193

Activitats

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES ALUMNES

Nivell acadèmic molt bo. Amfitrions excel·lents. Logística immillorable.

Resposta 870816

Disposen d'un procés de planejament i execució del programa impecable.

Resposta 872878

Espectacular la logística i l'organització. És un curs molt complet, en el qual en unes jornades es resumeixen tots els conceptes fonamentals per a poder dur a terme una bona direcció d'obra a escala d'obra civil. Els professors dominen molt bé la matèria des del punt de vista acadèmic i a més comparteixen tota l'experiència professional que tenen. Excel·lent.

Resposta 873105